Maanantai 23.10.2017

Pavuilla pääset bikinikuntoon

Jaa artikkeli:
Luotu: 
15.4.2008 16:25
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva

Englantilainen Neil King on pudottanut kymmenen kiloa painostaan yhdeksän kuukauden aikana syömällä papuja tomaattikastikkeessa.

Kesällä 2007 King sai kuulla, että ilman ruokailutottumusten muuttamista hän saattaisi sairastua peräsuolen syöpään. Hänen päivittäinen ruokalistansa oli siihen saakka koostunut englantilaisesta aamiaisesta ja kahdeksasta tuopillisesta olutta päivällisen jälkeen. Uutisen jälkeen King aloitti laihduttamisen Slimming World -systeemillä. Siinä noudatetaan ajatusta ”punainen päivä, vihreä päivä”, eli syödään erivärisiä ruokia eri päivinä.

Ilmavaivojakaan ei ole ilmennyt sen jälkeen kun King jätti paahtoleivän pois papuateriastaan.

- Joidenkin mielestä olen hullu, mutta pidän papujen mausta ja painoni on pudonnut, King totesi Mirror-lehdelle.

King syö kuusi tölkkiä papuja päivässä. Lounaspapuja kyydittää riisi ja päivällisellä King nauttii papunsa perunoiden kera. Tähän mennessä Neil King on syönyt yli 1 500 tölkkiä papuja.

- Hän on kuin uusi mies, toteaa Kingin vaimo.

Pavut sisältävät vain vähän rasvaa ja runsaasti kuituja. Suolan määrä kannattaa kuitenkin tarkistaa eri valmistajien kohdalta.

Slimming Worldin edustaja kertoo olevansa ilahtunut Kingin painonpudotuksesta.

- Slimming World -dieetti auttaa ihmisiä pitämään syömisensä kurissa sallimalla heidän syödä terveellistä ja täyttävää ruokaa niin paljon kuin haluavat. Se on ainutkertaisen vapauttava dieetti, jonka toimivuus on todistettu niin tieteellisesti kuin psykologisestikin, edustaja kertoo.

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

mrbtardation

"Hänen päivittäinen ruokalistansa oli siihen saakka koostunut englantilaisesta aamiaisesta ja kahdeksasta tuopillisesta olutta päivällisen jälkeen."

Tämä kingihän on saattanut olla ihan normaali hoikka kundi luonnostaan, mutta tuollaisella ruokavaliolla kuka tahansa saa kasvatettua kaljamasun. Muutenkin otsikko on vähän typerä. "Mies laihdutti pavuilla rantakuntoon" olisi ollut totuudenmukaisempi sillä tähän mennessä varmimmin ja parhaiten toimivaksi laihdutusmalliksi on todettu monipuolinen, hieman alle päivätarpeen menevä vähäkalorinen ruokavalio yhdistettynä aerobiseen liikuntaan.