Lauantai 25.5.2019

Kova ennuste: Saara Aalto voittaa koko X-Factorin ”armottomien algoritmien” perusteella

Luotu: 
28.11.2016 14:46
Päivitetty: 
28.11.2016 17:29
  • Kuva: Saara Aallon kotisivut
    Kuva
    Saara Aalto.

Koko Britannian X-Factor-laulukisan voitto on kallistumassa suomalaistähti Saara Aallolle. Näin ainakin kertoo Yhdysvaltain presidentinvaalien tuloksenkin oikein veikannut Underhood-palvelu.

Underhood on alkujaan perustettu mittaamaan yritysten ja brändien internet-näkyvyyttä ja vuorovaikutusta yleisön kanssa. Yritysten lisäksi tutkia voi tietenkin myös yksittäisiä henkilöitä tai muita ilmiöitä. Underhoodin Sami Kuuselan mukaan palvelu osasi ennustaa Trumpin tulevan vaalivoiton hyvissä ajoin. Poliitikot tosin poistettiin joksikin Underhoodin listoilta ennusteen selvittyä, eikä yritys uskaltanut kertoa ennusteestaan julkisuuteen.

Kuuselan tuoreen Facebook-päivityksen mukaan Underhood-ennustaa nyt X-Factor -laulukilpailun voittoa selvästi Saara Aallolle yhtiön ”armottomien algoritmien perusteella”. Aallon Underhood-tulos on tällä hetkellä 8,4. Kakkossijalle Underhoodin algoritmit povaavat Emily Middlemasia, jonka vastaava mainelukema on nyt 7,6. Mielenkiintoista on myös, että ristiriitaisia tuntemuksia ja jopa suoranaista someraivoa aiheuttava räppäri Honey G oli ennusteessa valumassa neljänneksi. Honey G kuitenkin tippui pois kisasta jo viikonloppuna.

Lähde: Tivi

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Teemu Terava

Toivottavasti voittaa. Tällaiset "kilpailut" "voittaa" yleensä se osallistuja, joka tarjoaa järjestäville osapuolille parhaat tuotto-odotukset.
Saaran voitto merkitsisi hänen tarjoavan parhaan bisnespotentiaalin. Eli ei hullumpi juttu sekään.