Perjantai 24.5.2019

Saara Aalto jäi toiseksi X Factorissa

Luotu: 
11.12.2016 23:58
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Saara Aalto kävi maanantaina Suomessa.
|

Saara Aalto jäi toiseksi Britannian X Factor -kilpailussa. Voiton vei Matt Terry. Voittaja valittiin yleisöäänestyksellä, ääniä annettin kaikkiaan 6,4 miljoonaa.

Aalto esitti finaalissa kappaleen It's Oh So Quiet, jonka islantilaistähti Björk on tehnyt tunnetuksi. Tuomarit kuvailivat esitystä loistavaksi ja räjähtäväksi. 

–Tämän takia rakastamme sinua, esiintyminen on niin helppoa ja sinulla on iso ääni. Olet viihdyttäjä, etkä ota itseäsi liian vakavasti. Tänään ylitit kaikki odotukset, Simon Cowell kommentoi.

Toisena kappaleena Aalto esitti Whitney Houstonin I Didn't Know My Own Strength -laulun.

–Meillä ei koskaan ole ollut ulkomaalaista voittajaa. Minulle olisi etuoikeus, mikäli juuri sinä olisit ensimmäinen kansainvälinen voittajamme, Simon Cowell kommentoi Aallon toisen esityksen jälkeen.

– Sinulla on mahdollisuuksia kansainväliseksi supertähdeksi. Synnyit laulamaan, Louis Walsh puolestaan hehkutti.

Matt Terry esitti ensin Sam Smithin Bond-tunnarin Writings on the Wall ja toisena kappaleenaan Randy Crawfordin One Day I'll Fly Away. 
 
– Olet nuori poika, jolla on käsittämättömän upea ääni. Joka kerta, kun laulat, ihoni menee kananlihalle ja kosketat sydäntäni, Saara Aallon mentori Sharon Osbourne kehui Terryä.
Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit