Keskiviikko 16.1.2019

Huh, mikä säätyttö - katso kuva

Jaa artikkeli:
Luotu: 
10.6.2008 17:51
  • Kuva: Nelonen
    Kuva

Nelonen saa uuden sääankkurin kesäkuun lopulla, 21-vuotias Kerttu Kotakorpi aloittaa ruudussa.

Vaasalaissyntyinen Kerttu opiskelee meteorologiaa Helsingin yliopistossa jo kolmatta vuotta.

Sää ja ulkoilma ovat vapaa-aikanakin lähellä Kertun sydäntä, hän nimittäin juoksee, hiihtää ja rullaluistelee. Talvisin sisäsäässä maistuvat niin aerobic kuin kuntosalitreenikin.

-Olen innoissani ja myös jännittää päästä kertomaan säästä tv-kameroiden eteen, kertoo Kerttu itse. Hänen ensimmäinen sääennustuksensa nähdään 27.6.

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

tapio_o_neva

Annelle ja Metelle kolmas kumppani. Juha Föhrin aika lienee ohitse...

Minä kun luulin, että kysymyksessä on SDP:n ensimmäinen apulaispuoluesihteeri. Vaasan veri ei vapise eikä Kauhavan rauta ruostu!

Patina

No vihdoinkin US. alkaa löytää paikkaansa lehtikasassa. Asiallisuutta ja korkeaa tasoa kestikin toista vuotta. Eiköhän säätytön vaatteet lennähdä nurkkaan ennen pitkää... helteitä ennustetaan näet asuamukaisessa asussa, hihi...

Vieras

siinäpä olisikin hyvä idea, ei tarvitsisi kuin katsoa säätyttöä, niin tietäisi heti, millainen sää on tulossa. Talvella turkki ja karvareuhka, syksyllä sadetakki ja kurahousut, kesällä reipas lenkkeilyasu pilvipoudalla ja helteellä bikinit. Voi kun alkais sää kiinnostaa...

semi

Tärkeä uutinen tämä on, tässä yksi hyvä aihe lisää, Saddam Husseinin tekemä laulu tosin ilman musiikkia eli vain sanoitukset. Zitermaan eiaaahaaaaah eioaaaooh, zentralata blaah ieeeooh. Sitä eräs Irakilainen ystäväni joutui laulamaan ensinmäisessä persialahden sodassa Amerikkalisia vastaan kunnes otti ja häipyi yön selkään Amerikkalaisia tervehtimään muun laulu kuoron kanssa. Mitä tuo sitten meinaa sitä en osaa sanoa.

valtra

Luin äsken että sinä Kerttu olet pohojalaas syntyynen, niin ajattelin kysyä että kerkiätkö käydä tutustumassa vaasaan asuntomessuille vai joutaako sieltä meteorologian työstä. TERVEISIN: pohojalaas mies

Observatör

Oliko tämä säätyttö nyt aivan oman uutisen arvoinen? Eihän tyttö ole edes hyvännäköinen, tuollainen samanlainen perustyttö jota näkee kaupungilla jokapäivä.

Kun näin otsikon tuli mieleen joku vaaleahiuksinen, todella hyvännäköinen nainen mieleen mutta ei kun ei :P

joonaskiminki

Moi,

Tässä on tapahtunut pieni lumipalloilmiö. Yöllä, kun sivuja ladataan vähän, joku on lukenut tuota juttua ja se on noussut luetuimpien listalle kun muutakaan ei ole luettu. Listalla ollessaan se on sitten kerännyt reippaat tuhat lukukertaa lisää. Tämmöistä tapahtuu joskus viikonloppuisin.

Joonas Kiminki / US

Lukiotuttu

Siinäpä tuttu nainen, olin samassa lukiossa hänen kanssa joskus muutaman sanankin sille sanonut aika hauska tietää että kertusta tuli meteorologi, muistaakseni oli etevä luonnontieteellisillä kursseilla. Kiinnostus näkyi ehkä jo samalla maantiedonkurssilla eipä sitä arvannut että joskus tapittaa lukiolaista tv-uutisista.
Hyvä Kerttu!:)