Keskiviikko 21.3.2018

Astronautti: Ufot ovat totta

Jaa artikkeli:
Luotu: 
23.7.2008 20:55

Apollo 14 -lennolla ollut ja kuussa kävellyt astronautti Edgar Mitchell väittää, että ufot ovat ottaneet ihmisiin yhteyttä monta kertaa. Hänen mukaansa hallitukset ovat salailleet totuutta yli 60 vuoden ajan, kertoo Daily Mail.

Mitchell sanoo olleensa tietoinen avaruusolioiden vierailusta maassa jo astronauttiuransa aikana, mutta kertoo NASAn piilottaneen kaiken.

Nyt 77-vuotias astronautti kertoi radiohaastattelussa, että avaruusvirasto on ollut yhteydessä ufoihin ja sen lähteet ovat kertoneet heidän olevan "pieniä ihmisiä, jotka näyttävät meistä oudoilta." Mitchell arvelee avaruusolioiden vastaavan yleistä stereotypiaa kapeavartaloisesta otuksesta, jolla on suuri pää ja isot silmät.

- Olen ollut sotilas- ja tiedustelupiireissä, joissa tiedetään, mitä julkisuuden takana todella tapahtuu. Ja kyllä, täällä on vierailtu. Viimeaikaisista lehtikirjoituksista päätellen, sitä on tapahtunut viime aikoina aika lailla, Mitchell sanoo.

Mitchelliä haastatellut Nic Margerrison kertoo luulleensa, että kyseessä oli jonkinlainen astronauttipila.

- Mutta hän oli aivan tosissaan siitä, että avaruusolioita on ehdottomasti olemassa, eikä sitä voi kiistää, Margerrison sanoo.

Nasan viranomaiset kiistivät nopeasti Mitchellin väitteet avaruusolioiden vierailujen salailusta.

- Nasa ei jäljitä ufoja. Eikä Nasa ole mukana missään salailuoperaatiossa avaruusolioiden olemassaolosta tällä planeetalla, taikka missään muuallakaan universumissa. Mitchell on suuri amerikkalainen, mutta emme jaa hänen näkemyksiään tässä aiheessa, Nasan tiedotteessa kerrottiin.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Siru

Olisi kiva tietää,että millaista asiaa Ufoilla on meille ollut. Uskon, että kertovat, että pitäisi pitää huolta omasta planeetasta, kun kerran sellaisen olemme saaneet. Saasteet, sodat ja maapallon rikkauksien hukkaaminen ja varastiminen on varmaan ollut myös työlistalla.

tapio_o_neva

Uskoisin, että humanoidien yhteiskunta on jonkinlainen Neuvostoliiton tai valistuneen byrokratian kaltainen asiantuntijajärjestelmä, jissa asiat tutkitaan ja lasketaan ennen päätöksentekoa eli keskussuunnittelun osuus on vahva.

Keskussuunnittelu on kuitenkin paljon pätevämpää kuin Federal Reserve System, EKP, valtiovarainministeriöt tai keskitetty tulopoliittinen järjestelmä.

Jos vapausasteita on enemmän kuin Neuvostoliitossa niin uskoisin, että humanoidien yhteiskunta vastaisi lähinnä Japania, jossa on korkea älykkyysosamäärä ja jossa liberaali-demokraattinen puolue hoitelee maata parlamentarismista huolimatta.

Goodwin

Tässä todella mielenkiintoista tekstiä. Monessakin mielessä - tellusta lainkaan unohtamatta.

Ufoista yleensä: Katsokaa nyt pirussa kirkkaalle tähtitaivaalle! Ollaanko niinku ainoat ja valitut?
Eikä takuulla olla!

Frank Nibble

kaipa humanoiditkin tarvitsevat annoksensa komiikkaa ja tulevat aina silloin tällöin nauramaan meille tyhmille ihmisille.

itse ainakin nauran olioille, jotka tuhoavat kauniin planeettansa välittämättä läheisistä, luonnosta tai tulevaisuuden sukupolvista.

ihmisen itsekkyys on tosin jo tragediaa, ei komediaa.

Vieras

23.7.2008 22:33 jtmnen:
"Voivoi, Mitchell, eräs nuoruuteni "idoleista", aivot alkaa hapantua."

Aivot alkaa hapantua?

Aika hemmetin ilkeästi sanottu!

Tässä toinen hapanaivo?

Gordon Cooper, Mercury 7 -astronautti
http://en.wikipedia.org/wiki/Gordon_Cooper
selostaa UFO-kohtaamisensa dokumentissa Out of the Blue:
http://www.youtube.com/watch?v=7_usx96OjKE&feature...

Cooper muuten haudataan avaruuteen 29.7.2008, eli parin päivän kuluttua.

tapio_o_neva

Olen pitänyt verta maultaan lievästi alkalisena, jolloin aivoverenkiertokin on hapan. Näin tulin ajatelleeksi, että aivojen pitäisi ehkä olla lievästi happamat - tasapainon vuoksi.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3772458

http://www.earthtym.net/ph-intro.htm

Hate lowers the pH to become more acidic;
Fear lowers the pH to become more acidic;
Anarchy lowers the pH to become more acidic;
Distrust lowers the pH to become more acidic;
Vengeance lowers the pH to become more acidic;

Aggressiveness raises the pH to become more alkaline;
Defensiveness raises the pH to become more alkaline;
Meditation raises the pH to become more alkaline;
Reverence raises the pH to become more alkaline;
Peace raise the pH to become more alkaline;
Joy raises the pH to become more alkaline.

Tanka

UFO, "unidentified flying object", suomenkielinen käännös, ”tunnistamaton lentävä esine”, on kieltämättä outo.

”unidentitifed” = ”tunnistamaton”, ”yksilöimätön” (ei voida yksilöidä tarkasti)
”flying” = ”lentävä”, ”ilmassa leijuva”
”object” = ”esine”, ”kohde”, ”objekti” (ei välttämättä esine tai kappale)

Mikä neuvoksi?

Jari Lindström

Sitähän minäkin. UFO on tunnistamaton lentävä esine. Ei siis mikään avaruusolento. Jollei esinettä siksi mielletä.
Ei asia on sitten se onko avaruudesta oltu meihin yhteydessä ja onko sitä salattu. X-files ja silleen.
Mikä siinä muuten on, että me ihmiset kuvittelemme sen mahdollisen elämänmuodon aina ihmisenkaltaiseksi?esim.Isot silmät ja pieni vartalo. Sehän voi olla jokin täysin meille käsittämätön muoto. Kaasumainen tai jotain johon meidän käsityskykymme ei kerta kaikkiaan riitä.
Itse pidän todennäköisenä sitä, että elämää on muuallakin, mutta millaista ja missä sitä en pysty kuvittelemaan.

tapio_o_neva

Miksi ihmisten, jotka ovat nähneet UFO:n pitäisi pystyä kuvaamaan myös humanoidi, jota he EIVÄT ole nähneet?

1) Miksi UFO:n pitäisi olla humanoiditettu? Miksi se ei voi olla miehittämätön?

2) Miksi pitäisi pystyä UFO:n ulkopuolelta tunnistamaan myös humanoidi? Emmehän matkustajalentokonettakaan maasta katsellessamme näe, onko lentäjä negridi, europidi vai mongolidi!

Maa on ainoa paikka jossa on elämää

Ei kokenut eikä nähnyt , todistettavasti.. , mutta onhan järjetöntä väittää ettei maailmankaikkeudessa .. jossain voi olla elämää , koska emme voi edes havannoida planeetaltamme kaikkiin suuntiin. Olen kirjoittanut ja sotinut eräässä kirjoituksessani TÄMÄ KAIKKI.. , ei ole vielä julkaistu... AR "teoriaa" ja "jumaluusoppia" vastaan. Ja kehittänyt oman "teorian" , joiden varassa me ihmispolot joudumme elämään.......... Saa nähdä , eikö jossain vaiheessa , josssss saan sen kaiken mailman ihmisten luettavaksi asti.. siitäkin voi kehitellä jonkun sanan , kuten "kvanttifluktuaatio".. siitäkin olen jo tarinassani mielestäni kertonut tosi tyhjentävästi. Mutta jäämme vielä odottamaan sitä , että saan juttuni joskus julkaistuksi ja silti huomatkaa.......... sekin on "vain" "teoria". En kiellä kehittelemästä omaa , jos jollakin on siihen mielenkiintoa. Selittämättömin terveisin ; NIPA.

tapio_o_neva

"Itsekin olen tavannut selväjärkisiä ihmisiä jotka väittävät nähneensä ns Ufoja"

Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Sen sijaan humanoidin kanssa jutteleminen on jo paljon harvinaisempaa. Minäkin tiedän 3 henkilö, jotka ovat nähneet UFO:n 1972 samanaikaisesti. Kukaan heistä ei ole laitoshoidossa eikä holhouksessa.

VieraX

Täällä kommentaattoreiden joukossa on muodikasta asetella "foliohattuja" toisten päähän.

Veikkaanpa, että aikanaan kun jotkut alkoivat esittää, että maa ei olekaan aurinkokunnan keskipiste eikä littana, riitti tällekin "hörhölle" foliohatun tarjoajia ja naureskelijoita.

Tosiasia kuitenkin on, että Project Bluebookin lopuksi todettiin jotenkin näin, että kansalaisten mielenkiinto tullaan ohjaamaan pois ufo-kysymyksestä systemaattisella propagandalla ja siinä tullaan käyttämään hyväksi kaikkia merkittäviä mediataloja.

Ja sehän on onnistunut täydellisesti.

Nyt foliomiehet, selittäkääpäs tämä avaruussukkulalta kuvattu video. Kannattaa huomata mittasuhteet: esimerkiksi Tether on yli 140 km:n päässä. Ja se on itse noin 22 km pitkä.

Mitä nämä lentävät esineet sukkulan ja Tetherin välissä ovat? (Lentävät myös Tetherin takaa, joten linssiheijastukset poissuljettu.)

Selityksiä kiitos. Olisiko vaikka... mmm... lentäviä meduusoja? Parempia ehdotuksia?

Parhaalle ehdotukselle tulee foliota oikein rullakaupalla.

Lyhyt versio:
http://www.youtube.com/watch?v=1dhoW0mi9oc&NR=1

Pitkä versio:
http://www.youtube.com/watch?v=UbPR1yI3XSI

VieraX

Valopallo

"kansalaisten mielenkiinto tullaan ohjaamaan pois ufo-kysymyksestä systemaattisella propagandalla ja siinä tullaan käyttämään hyväksi kaikkia merkittäviä mediataloja.

Ja sehän on onnistunut täydellisesti."

Miten se mielenkiinto on muka muuttunut mihinkään suuntaan, varsinkaan jonkinlaisen mediatalojen hyväksikäytön seurauksena? Mielenkiintoni, tai sen puute, ei ole muuttunut elämäni aikana mihinkään suuntaan enkä todellakaan näe mitään viitteitä ko. propagandasta. Pikemminkin sitä mielenkiintoa on pyritty korottamaan kaikenlaisilla ufodokumenteilla joita pukkaa televisiosta, eli juurikin niistä mediataloista jotka mainitsit. Kyllä ne ufofanit tiirailee taivaalle aina yhtä innokkaasti vaikka minkälaisen "propagandan" alla.

"Nyt foliomiehet, selittäkääpäs tämä avaruussukkulalta kuvattu video. Kannattaa huomata mittasuhteet: esimerkiksi Tether on yli 140 km:n päässä. Ja se on itse noin 22 km pitkä."

Miksi joka ikinen ufoja havainnoiva videomateriaali on niin älyttömän huonolaatuista tai vähintään monitulkintaista? Jos kerta maan ulkopuoliset tahot ovat niin kauan olleet kanssamme tekemisissä, miksi ihmeessä ei ole olemassa yhtäkään videota, tai muuta materiaalia joka todistaisi asian kiistattomasti. Se ei ole paljoa vaadittu, pätkä materiaalia, jonka avulla voisi tulkita onko asia niin vaiko näin, eikä jotain hämärää siltä väliltä. Esimerkiksi tuo Tether video ei näyttänyt mitään mistä voisi tulkita asiaa suuntaan tai toiseen. Sen sijaan, että mitään oikeasti varteenotettavaa näyttöä tulisi ilmi, jatkuu edelleen kaikennäköisten valopallojen ja optisten vääristymien palvominen. Pitäisikö minun uskoa ulkopuolisiin vierailijoihin vain epämääräisen pikselimössön ja salaliittoteorioiden perusteella? Ei kiitos.

Vieras

>>ei ole muuttunut elämäni aikana mihinkään suuntaan enkä todellakaan näe mitään viitteitä ko. propagandasta

Minkä ikäinen olet? 13-vuotias?

Opiskele nyt ensin mitä propaganda on ja mikä sen historia on. Ei se ole tarkoitettu huomattavaksi.

"UFO" ilmiönä herättää huvittuneisuutta. Jokainen vakuuttavakin havainto alasammutaan suurten mediatalojen toimesta, "asiantuntija"-lausunnoin. Tätä on tehty SYSTEMAATTISESTI 60-luvulta saakka. UFO:ihin uskovat ovat hieman huvittavia. Kukaan ei uskalla oikein tunnustaa, että itseasiassa pohjimmiltaan uskoo.

Ei vaikuta mitenkään?

En viitsi tuhlata aikaani enempää kanssasi.

Valopallo

"Minkä ikäinen olet? 13-vuotias? Opiskele nyt ensin mitä propaganda on ja mikä sen historia on. Ei se ole tarkoitettu huomattavaksi."

En ole lähellekään 13-vuotias. Ei kai kommenttini nyt sentään niin harkitsematon ollut. Mikä saa sinut vähättelemään minua noin?

Propaganda ei ole aina nimenomaan huomaamatonta, se voi olla myös havaittavaa. Vain yksilön suorittamasta viestin tulkinnasta riippuu, havaitseeko henkilö viestin propagandaksi vaiko ei. Tai jotenkin näin. tarkoitukseni on sanoa, että propaganda on mahdollista havaita, myös silloin kun on sen kohteena.

"Nyt foliomiehet, selittäkääpäs tämä avaruussukkulalta kuvattu video. Kannattaa huomata mittasuhteet: esimerkiksi Tether on yli 140 km:n päässä. Ja se on itse noin 22 km pitkä.

Mitä nämä lentävät esineet sukkulan ja Tetherin välissä ovat? (Lentävät myös Tetherin takaa, joten linssiheijastukset poissuljettu.)"

Katsoin nuo videot.

Mikä saa sinut ajattelemaan, että nuo pallot liikkuvat tetherin takaa? Mikään ei ehdottomasti viittaa siihen. Yhtä todennäköisesti ne saattavat liikkua myös edustalla. Kuvamateriaalin luonteesta ja laadusta johtuen on mahdotonta sanoa kiistattomasti, että kummin asia on. Tavallaan tämän vuoksi ei voida poissulkea oletusta siitä, että pallot ovat linssiheijastuksia tai muita optisia ilmiöitä.

Mitä ne sitten ovat? Itse asiassa vastaus voi olla hyvin yksinkertainen. National Space Societyn julkaisemalla lentoa kuvailevalla videolla näkyy jo aikaisessa vaiheessa, kuinka sukkulan ympärillä on näitä palloja. Selityksen mukaan ne ovat moottoreista irtoavia jäähileitä, jotka jäänevät leijumaan ympäristöön lennon aikana. Ne näyttävät pääsääntöisesti hyvin samanlaisilta pilkuilta kuin tetheriä näyttävässä pätkässä. Hyvin uskottava selitys olisi, että valopallot ovat juurikin näitä jäähileitä, jotka jäävät leijumaan lennon aikana ympäristöön.

Miksi jäähileet sitten näyttävät UFOilta? Tässä tulee kyseeseen optiset ilmiöt. Oletetaan, että jäähileet jäävät leijumaan sukkulan lähistölle, miksipä ne Tetherin taakse kerääntyisivät. Tether viedään kilometrien päähän sukkulasta ja videokamera tarkennetaan Tetheriin. Tarkennuksen vuoksi lähellä olevat jäähileet jäävät tarkennuskohdan ulkopuolelle. Tällöin pistemäiset jäähileet muuttuvat oudon näköisiksi juuri siten, kuin videolla näkyy. Itse asiassa se olisi jopa erittäin varteenotettava selitys. Voisin luoda vastaavanlaisen ufon kameralla otettuun kuvaan hyödyntäen vain epätarkennuksen luomaa optista ilmiötä.

Järkevän keskustelun vuoksi en kuitenkaan ala väittämään että tämä olisi ns. ainoa oikea selitys, koska tyhjentävän vastauksen saamiseksi täytyisi hiippailla tuonne avaruuslennolle mukaan ja käydä todistettavasti noukkimassa yksi tollainen valopallo ja tulla takaisin näyttämään sitä. Mutta mielestäni pelkästään se, että voisin joutessani luoda vastaavanlaisia valopalloja omalla kamerallani, kertoo jo kuinka paljon uskottavampi olisi selitys esimerkiksi jäähileistä verrattuna selitykseen maan ulkopuolisista tahoista. Jäljelle jääkin kysymys: Miksi pitäisi uskoa, että nuo valopallot olisivat juuri "vierailijoita" eivätkä esimerkiksi jäähileitä tai muuta yksinkertaista.

jtmnen

Jo antiikin ajoista oli tiedetty, että Maa on pallonmuotoinen. Ei katolisella kirkolla ollut mitään sitä vastaan, jos joku esitti tällaista - se oli yleisesti tiedossa ollut tosiasia.

Sen sijaan, katolinen kirkko piti raamattua jumalan sanana, ynnä totena sellaisenaan, ei siis vertauskuvallisesti. Sieltä voitiin lukea ajatus, että Aurinko kiertää Maata. Samaten, katolinen kirkko oli sitoutunut Aristoteliaaniseen filosofiaan. Hyökkäys Aristotelesta vastaan oli lähellä hyökkäystä katolisen kirkon arvovaltaa vastaan.

Renessanssin aikaan jotkut esittivät käsityksiä, joiden mukaan Maa ei ole universumin liikkumaton keskipiste, vaan yksi planeetta muiden joukossa, joka sekä kiersi Aurinkoa (josta syntyy vuodenajat) että kiersi akselinsa ympäri (josta syntyy vuorokautinen päivän ja yön vaihtelu). Tällaiset käsitykset sotivat jyrkästi sekä raamattua että Aristotelesta vastaan.

"Pahimpia" tällaisia ajattelijoita katolinen kirkko poltti roviolla.

jtmnen

Mitä ne poltetut väitti, ansaitakseen kohtalonsa?

Eräs viimeisimistä poltetuista oli Giordano Bruno, kuoli 17.2.1600.

Hän oli esittänyt että Uuden mantereen (siis Amerikan) asukkaat ei ole samaa alkuperää eurooppalaisten kanssa. Edelleen, Brunon mukaan, Aatami ja Eeva oli vain juutalaisten esivanhempia, ei koko ihmiskunnan. Bruno täten kielsi raamatun historiallisen totuuden.

Ja vielä, Bruno julisti, että avaruus on ääretön, siellä on ääretön määrä "maa-planeettoja" kiertämässä omia aurinkojaan.

Lähde: Renessanssin tiede. Joutsivuo, Mikkeli. 2000.

Muualta olen muistaakseni lukenut (tuosta lähteestä en sitä löytänyt), että Bruno lisäksi väitti että noissa muissa maa-planeetoissa olisi kussakin ollut oma Jeesus!

Katolisella kirkolla oli omasta näkökannastaan katsoen täysin riittävät perusteet tuomita Bruno roviolle. - Tämä ei tietenkään ole minun antama hyväksyntä sille.

Kummallisesti Bruno jo ennen vuotta 1600 ennakoi sitä maailmankuvaa mikä meillä on, suhteessa maailmankaikkeuteen.

Zeus Väinämöinen

Kun mies on tehnyt päivätyönsä astronauttina ja sitten eläkkeellä pitää vetää tällaisia "pamela-andersoneja"julkisuuteen, niin taitaa olla enemmän kyse NASAn heikosta eläkkeenmaksukyvystä kuin "ufoista".

kellottaja

Mutta jos ajatellaan terveellä järjellä ja lisätään mahdollisuuksille sijaa, niin miksi maapallo olisi ainoa paikka jossa elää? Tarkoitan, kuinka todennäköisyydellä maapallo on ainoa jolla on ilmakehä? Johan marssista löytyi vettäkin joten kaksi ilmakehällistä planeettaa on ollut yhtäaikaan olemassa. Miksi ei olisi kolmatta tai.. hemmetti.. Montas planeettaa tunnemme tästä galaksista? Entäs naapuri galaksista? En väitä että "ufoja" olisi olemassa mutta en väitä etteikö olisi mahdollisuus.

kultaraha

Jos maailmankaikkeudessa on tuhat miljardia galaksia ja jokaisessa galaksissa tuhat miljardia tähteä ja jokaisella tähdellä n kappaletta kiertolaisia, joista maapallo on yksi, niin millä todennäköisyydellä joku toinen mahdollinen elämänmuoto a) on riittävän kehittynyttä, b) kiinnittää huomiota juuri maapalloon kaikista mahdollisista kiertolaisista c) havaitsee elämää täällä d) pystyy matkustamaan tänne, kun vielä otetaan huomioon, että lähin galaksi on 2,5 milj. valovuoden päässä?

siviilitarkkailija

1000 mrd galaksia * 1000 mrd tähteä = 1000 Biljoonaa aurinkokuntaa. tai 1 biljardi aurinkokuntaa (lukija antakoon anteeksi jos nollani menivät sekaisin)

Tuntuu melko suurelta tuo jälkimmäinen arvio; biljoonan tähden galaksi. Mutta olkoon.

a) Mikä on todennäköisyys että joku aurinkokunta EI olisi elämän edellytyksille otollinen. Siis millä todennäköisyydellä joku planeetta ei kierrä aurinkokuntansa tähteä sopivalla etäisyydellä joka mahdollistaisi veden nestemäisen muodon tai muun vastaavan aineen mahdollistaman muodon?

Pidän hyvin epätodennäköisenä sitä että avaruuden kosmisessa mittasuhteissa ei olisi elämälle tarvittavia edellytyksiä kasassa jonkun aurinkokunnan sisällä. Todennäköisyys sille että avaruuden mittakaavassa ei olisi maan tai sen kaltaisen nestemäistä vettä sisältävää planeettaa on astronomisen pieni. Sanoisin 1/Biljardisosan todennäköisyys.

Nyt tulee tärkeä täsmennys. Ajattelevaa ja MUISTAVAA elämää. Älyllistä elämää. Kysyjämme haluaa määritellä riittävän kehittynyttä...Mikä määritellään älyllisyydeksi ja mikä älyttömyydeksi. Onko osallistuminen älyllistä elämää. Maapallo on täynnä maailmanparantajia joidenka hyvät aikomukset ovat tehneet elämän helvetiksi kaikille muille ja lopulta jopa heille itselleen tai lapsilleen.

Jos maailmankaikkeuden äly kiinnostuisi maapallosta

Ainoa älyllinen syy, miksi ulkoavaruuden älykäs olento haluaisi kiinnittää huomionsa maa-planeettaan on mielestäni se että olemme viihdyttävää katsottavaa. On todennäköisempää että täyttäisimme kosmisen yleisön äärettömän viihdetarpeen omalla älyttömyydellämme. Ainoa mistä en ole varma on se, täyttäisikö televisio-ohjelma "Maapallo" kosmisen yleisönsä sosiaaliporno-, kauniit ja rohkeet vai luontotiedeohjelmatarpeen. Ohjelma- ja ohjelma-aiheet eivät ainakaan loppuisi. Meillä on kaikkea. Itkua, naurua, seksiä ja murha.

Siksi on todennäköisempää että mikäli maailmankaikkeuden äly on seurannut elämää Maapallolla, se tai sen on täytynyt hyvin pian tajuta että tästä paikasta on paras pysyä loitolla. Kaukana ja kieltäytyä vastaamasta kaikkiin soittopyyntöihin.

Liike

Todennäköisyyden laskemiseksi pitäisi tietää vähintään mahdollisten tapahtumien määrä. Sen jälkeen voitaisiin laskea erilaisten arvailtujen suotuisten tapausten todennäköisyyksiä.

Koska et tiedä maailmankaikkeuden planeettojen kokonaismäärää, mitään todennäköisyyttä elämän löytymiselle ei voida ihan aikuisten oikeesti laskea.

Anteeksi nyt, että kirjoitin näin tylyä faktaa, mutta tiedän, että te vannoutuneimmat ulkoavaruuden yhteydenoton odottajat ette välitä minun ettekä kenenkään muun puheista, vaan jatkatte Suuren Kurpitsan odottamista.

Kirjoitin selvennyksen vain satunnaisille lukijoille. (Maanpäällisille).

Vieras

>>Todennäköisyyden laskemiseksi pitäisi tietää vähintään mahdollisten tapahtumien määrä.

Kuulostaa lähinnä siltä, että arvon nimimerkillä "Liike" ei ole minkään valtakunnan käsitystä universumin tunnetusta rakenteesta, mittasuhteista tai edes galaksien määrästä, puhumattakaan galaksien sisältämien aurinkokuntien määrästä.

Siis sanalla sanoen perusteet hukassa. Sen sijaan tylsää skeptikkoliturgiaa isällisellä asenteella näyttää löytyvän sitäkin enemmän.

Näitä asioita on täysipäiväisesti tukittu vuosisatoja ja niistä tiedetään jo hyvin paljon.

Uusia planeettoja pystytään kehittyneen tekniikan avulla löytämään ja - aivan kuin atomin rakenteessa - aurinkokuntamme kaltainen rakenne ei ole poikkeus vaan se on sääntö.

"Ignorance is strength"

Liike

Kirjoitit: "Todennäköisyys sille että avaruuden mittakaavassa ei olisi maan tai sen kaltaisen nestemäistä vettä sisältävää planeettaa on astronomisen pieni. Sanoisin 1/Biljardisosan todennäköisyys".

Jos arvailet, kirjoita, että arvailet, äläkä puhu murto-osina ilmaistuista todennäköisyyksistä, jotka ovat matemaattisesti desimaalipyöristyksiäkin tarkempia ilmauksia.

Nyt saat mennä. ;)

uset

Etäisyydet taitavat olla pitkiä. En pidä luultavana että joku tekee valovuosien matkoja. Totta kai muuallakin kyllä älyllistä elämää on, ei siinä mitään.

Jos tuollaisia olentoja täällä näkyy, ne ovat maasta kotoisin, asuvat meressä tms., tai sitten ne asuvat lähiplaneetoilla tässä aurinkokunnassa.

Varsinainen mysteeri on elämä, ei niinkään sen eri muodot. Mikä on hyvä muistaa.

Riba36

.. jotta asiasta kannattaisi lausua juuta tai jaata, mutta sen voinee asiasta sanoa, että:

Aika hölmöä olisi mennä miehen puheet suoralta kädeltä teilaamaan. Kenellä on varaa?

Puhtaasti todennäköisyyslaskennallisesti ihmisen kaltaista elämää pitäisi olla universumissa kirjaimellisesti tähtitieteellisen suuri määrä, huomioiden maankaltaisten planeettojen todennäköisen määrän. Kukaan - paitsi täydellinen typerys - tuskin kiistää tuota.

Todennäköisyyslaskennallisesti alkuainekoostumus eri aurinkokunnissa voi poiketa hyvin suuresti maan vastaavasta. Tuohan riippuu niistä olosuhteista jossa aurinkokunta syntyi. Tämä taas asettaa energiakysymykset täysin uuteen valoon. Joillakin alkuaineilla voitaneen helpostikin mm. kumota painovoima joka on kuitenkin sähkömagneettinen, skalaarinen aalto.

Ja edelleen todennäköisyyslaskennallisesti, Einsteinin suhteellisuusteoria edustaa fysiikan tutkimuksen huippua luultavasti ei niin kovin monessa paikassa.

Ovatko täällä havaitut tunnistamattomat ja kummalliset lentävät esineet toisten sivilisaatioiden kulkuvälineitä on kysymys, jota on perusjampan aika vaikea toteen näyttää tai kumota.

Liike

Kaikkea uutta näitä sivuja lukiessa oppiikin.

Siitä olen samaa mieltä, ettei täysin tuntemattomasta asiasta kannata muodostaa jyrkkää on/off-mielipidettä.

Todennäköisyyslaskentaa on kuitenkin mielestäni vaikea soveltaa, kun pohditaan mahdollisuutta elämän esiintymiseen Maan lisäksi muualla.

Todennäköisyyden laskemiseksi pitäisi tietää varmasti edes mahdollisten tapausten kokonaismäärä ja arvailla suotuisten tapausten erilaisia määriä. Koska tähtitiede perustuu edelleen suurimmaksi osaksi vain arvailuihin, edes planeettojen määrää ei tiedetä, eikä mitään laskelmaa voida tehdä.

Painovoima

Painovoima aalto on käsittääkseni olemassa. En ole ihan varma onko se havaittu vai teoreettinen käsite. Käsittääkseni painovoima on samankaltainen aalto kuin sähkömagneettinen aalto. Se vain on painovoima aalto eli tuntuu G:ssä.

GeneerinenTavis (laiska)

"Joillakin alkuaineilla voitaneen helpostikin mm. kumota painovoima joka on kuitenkin sähkömagneettinen, skalaarinen aalto."

Öh. Selitätkö tarkemmin? Miten alkuaine kumoaa painovoiman? Miten niin sähkömagneettinen ja mitä tarkoittaa tässä yhteydessä skalaarinen?

Se, että jossain muualla maailmankaikkeudessa kaiken järjen mukaan on elämää, peräti älyllistäkin, ei silti tarkoita että ne väistämättä olisivat taivaltaneet valovuosien matkat päivystämään meidän aurinkokuntaamme.

(Jos kuitenkin ovat, niin veikkaan että FTL-metodina on paikallinen käänteinen aikadilataatio.)

UFO Mara

Tein joskus 90-luvulla töitä Nasan AMES keskuksessa Kaliforniassa. Sanoin leikilläni että testattaisko A/V laitteistoja jollain teidän UFO materiaaleilla. Ihmetyksekseni valkokankaalle ilmestyi avaruussukkulasta kuvattua materiaalia, jossa näkyi todella nopeasti liikkuvia ja suuntaansa muuttavia UFOja (tähtiä suurempia valopisteitä). Säikähdin niin, että kynä tipahti kädestä. Kaveri vastasi: "Joo ei noista kukaan tiedä mitä ne on, mutta niitä on aika paljon, kaikkia ei edes nää muulla kuin infrapunakameroilla". Siinä sitten katseltiin 10 minuutin ajan kaikenlaisia hyvin epätavallisia valoilmiöitä.

Et uskokaa te vaan mitä big brother kertoo, mutta minä uskon mitä näin ja mitä varmaan Ed Mitchell'kin on nähnyt.

Noita videoita löytyy varmaan netistäkin ja jostain UFO seurojen videoilta, epäilen kyllä että ne ovat jotenkin "harmillisen suttuisia".

Muutama vuosi sitten istuin lentokoneessa yhden herran vieressä, joka oli tutkinut Star Child pääkalloa. Kyllä siinäkin purkka pysähtyi, kun kuuli mitä tutkimus oli paljastanut. www.world-mysteries.com sivuilta löytyy lisää ihmeteltävää.

Tuo ihan sen takia, että joillakin tahoilla on kova halu pimittää tietoa, jota viisaat tiedemiehet tutkivat koko ajan.

m1ka

Mielestäni vakavamielinen uutisointi UFO:sta on viimevuosina liisääntynyt aika paljon ja eri tahot ovat tulleet esiin sekä kertoneet havainnoistaan mistä esimerkkinä mm. Britannian UFO arkistot. Tuntuu siltä ikään kuin meitä pikkuhiljaa heräteltäisiin todellisuuteen, sillä 2000 vuotta luomiskeromusta on kuitenkin niin syvällä useimmissa ihmisissä että "totuuden" äkillinen paljastuminen johtaisi melko varmasti maailman laajuiseen kaaokseen. Olisiko siinä tarpeeksi syytä pimittää tietoa?

Vieras

Miksi normaali ihminen pelästyisi jos totuus paljastettaisiin hänelle? Pikemminkin voisi huokaista helpotuksesta kun joukko kysymyksiä saisi vastauksensa eikä tarvitsisi jatkuvasti väitellä eri keskustelupalstoilla juupas eipäs mentaliteetilla. Voisipa hyvällä tuurilla jopa elämänlaatu parantua.

JT

Tether videossa näyttäisivät kappaleet menevän tasaista nopeutta ilman suunnanmuutoksia. Onhan NASA:lla toki kalustoa tarkistaa noin lähellä olevat kappaleet muutenkin kuin tuollaisen videon välityksellä, mutta tulisiko mikään ET tieto päivänvaloon seuraavana päivänä.. ei tod.

Vieras

>>Onhan NASA:lla toki kalustoa tarkistaa noin lähellä olevat kappaleet muutenkin kuin tuollaisen videon välityksellä,

Kannattaa muuten huomata, että videon lyhyessä versiossa kohdassa 0:39 kuvaruudun ylälaidasta viistoon alas lentää yksi tunnistamattomista lentävistä esineistä.

Kyseinen objekti lentää kuvaruudun läpi noin 4 sekunnissa (0:41 - 0:45) ja se on *kauempana* sukkulasta kuin Tether.

Tetherin pituus on 22 km. Ruudun poikki on matkaa 4 x 22 km eli noin 93 km.

Nopeus 22 000 metiä sekunnissa vastaa 79200 km/h. Se on siis vähintään tuon ruudun poikki lentävän objektin nopeus. Nopeita meduusoja tai sukkulasta irronneita lämpösuojuksia.

Tyhmäkö?

"Kohtuullistetaan hieman
23.7.2008 23:06 jtmnen
Kohtuullistetaan hieman: Maa on ainoa paikka missä tiedämme olevan elämää.

Muuten OK."

Eikös sitä elämää ole todistetusti jo Marsissakin bakteeritasolla? Ei kovin kauas tarvitse mennä.

tapio_o_neva

Jerry Cotton oli orjana puuvillaa keräävän afrikkalaisen pojanpojanpojanpojanpoika. On kuitenkin mahdollista, että hän ol Jussi Koht'on Aurajoen rannoilta. Jussi Kohtäon oli merimies, josta tuli heimopäällikön vävy.

Vieras

NASA:n videon (lyhyt versio) kohdassa 1:42 yksi objekteista liikkuu Tether'n alapuolitse.

http://www.youtube.com/watch?v=1dhoW0mi9oc

Lentävän kohteen koko ruudulla (näytön resoluutiosta riippuen) on noin 40 pikseliä.

Tether'n koko ruudulla on noin 200 pikseliä .

Kun Tether'n pituudeksi tiedetään 22 kilometriä, on objektin halkaisija Tether'n etäisyydellä kamerasta vähintään 4 400 metriä.

Halkaisija 4,4 km!

Aika iso sääpallo.

Vieras

Selvä, oletetaan että pallot todella olivat halkaisijaltaan useiden kilometrien kokoisia. Ongelmana tässä on se, että tuon kokoiset esineet näkyisivät maahan erittäin laajalle alueelle noin kuun kokoisina, kirkkaina kappaleina (esimerkiksi jo useat satelliitit voidaan havaita maasta paljain silmin, eikä normaalin satelliitin halkaisija ole kuin joitakin kymmeniä metrejä). Kuitenkaan mitään tuon kaltaista ilmiötä ei ole näkynyt maassa, joten eikö ole todennäköisintä ettei kyseisiä kappaleita ikinä ollut edes olemassa?

Vieras

>>"Ongelmana tässä on se, että tuon kokoiset esineet näkyisivät maahan erittäin laajalle alueelle noin kuun kokoisina"

Näitkö taannoisen uutisen meksikolaisesta rajavalvontalentokoneesta, jonka miehistö raportoi näkymättömistä, vain infrapunakamerassa näkyvistä ufoista?

Silloin kun kohteet eivät valaise itse itseään, on niitä 150 - 300 kilometrin korkeudesta hyvin vaikea öiseen aikaan paljain silmin havaita vaikka olisi pilvetöntäkin. Jos taas tuon videon kuvaushetkellä oli vielä paksut pilvikerrokset, niin on selvää, ettei maassa voida tehdä minkäänlaista havaintoa.

NASA taas on nähnyt noita lentäviä aluksia kautta historiansa ja on pitänyt suunsa kiinni asiasta johdonmukaisesti. Kuuluu jokaisen organisaatiossa työskentelevän toimenkuvaan, jos kiinnostaa eläkettäkin joskus saada.

Gagarin

Kaikki maailman lennonjohdot rekisteröivät viikoittain UFO-havaintoja. Se ei edes ole salaisuus, sillä juuri siitähän tuo UFO-nimitys on tullut. Itse asiassa UFOt ovat yksi suurimpia ongelmia maailman lentoliikenteelle.
Sen sijaan keskustelut humanoidien kanssa ovat tuulesta temmattua tarua. Onkohan NASA dementoinut salakavalasti potentiaalisen feikkikuulentojen paljastajan, jotta häntä ei uskottaisi vaikka hän esittäisi muutakin mullistavaa? Olen pitänyt konspiraatioteorioihin uskovia kuulentojen kyseessä ollessa aiemmin höyrähtäneinä huru-ukkoina, mutta kun nykyiset tiedemiehet ovat sitä mieltä, että miehitetty kuulento olisi niin vaikea toteuttaa teknisesti, että sellaista on turha alkaa projektoimaan, niin vääjäämättä herää kysymys 60-luvun lentojen oikeellisuudesta. Silloin ei edes ollut nykyistä digitaalitekniikkaa. Ainoa konspiraatioteoriaa kumoava looginen argumentti on Apollo-projektiin osallistuneiden suuri lukumäärä, minkä pitäisi taata ajan mittaa sukeutuvan paljastajan esiintulon.

Vieras

>>Miksi heidän olemassaolonsa ja käyntinsä pitäisi salata?

Hyviä kysymyksiä.

Näihin ehkä parhaat tahot vastaamaan lienevät

- Project bluebook'n jäsenet
- Majestic 12:n jäesenet
- Tiedustelupalvelujen ylin johto
- Pentagonin ylin johto
- FAA:n ylin johto

Tieto on lokeroitu kaikissa organisaatioissa (compartmentalized). Tämä on erittäin oleellista! Käytännössä siis edes kaikkien Yhdysvaltain presidenttien ei suoda tietävän kaikkea, mitä organisaatioissa tiedetään.

Jimmy Carter on muuten yksi monista, jotka ovat julkisesti kertoneet nähneensä ns. klassisen UFO:n.

Jimmy Carterin jutusteluja, haastatteluja yms. voi jokainen kuunneella vaikkapa youtubessa. Jokainen voi ihan itse todeta miehen olevan vähintäänkin täys'järkinen maan kansalainen.

UFO-asioista häntä ei kuitenkaan tiedusteluorganisaatioiden toimesta koskaan "briifattu". Pelättiin kai hänen möläyttävän totuuden kaikelle kansalle.

Ehkä UFO-kysymys on hallitsijoille vähän niin kuin ydinvuoto: kun ei niitä vastaan ole suojautumiskeinoja, niin on parempi valehdella ettei niitä ole.

ern

Kunhan kesäyöt pimenevät elokuulla, katsokaa ylös tähtitaivaalle.
Kuvastaa ainoastaan tämän vähäkarvaisen ja väkivaltaisen apinalajin itsekeskeisyyttä ja kehittymättömyyttä kuvitella, että kaikki tämä maailmankaikkeuden kauneus olisi vain meitä varten tarkoitettu.
Toisekseen vaikka valtiohallinnot ja sotilasorganisaatiot paljastaisivatkin totuuden, ja yhteydet avaruusolentoihin tulisivat todistetuiksi ja julkisiksi, niin eivät alienit saapuisi tänne meille täysihoitolaa pitämään. Jokainen joutuisi seuraavana aamuna raahautumaan työpaikalleen yhtä lailla.
Tosin esimerkiksi energia- ja liikenneteollisuudessa elettäisiin mielenkintoisia aikoja.

Conservative

Taysjarkinen, en sanoisi, maan kansalainen, todennakoisesti.

Sanoit, etta Jim on nahnyt klassisen UFO:n. Jos sen on todettu olevan ulkoavaruuden otusten lentovehje, onko se sitten enaa UFO.

VieraS

"Taysjarkinen, en sanoisi, maan kansalainen, todennakoisesti."

HAH! Onpa sinulla otsaa!

"Sanoit, etta Jim on nahnyt klassisen UFO:n. Jos sen on todettu olevan ulkoavaruuden otusten lentovehje, onko se sitten enaa UFO."

Yrität olla nokkela tai jopa hauska?

On olemassa tietty stereotypia siitä, minkä näköinen on ns. "lentävä lautanen" tai sitten miltä näyttää pallomainen, metallin värinen nk. "orb". Joskushan havainto voi näyttää noilta molemmilta, minkä taas väitetään johtuvan valovääristymistä "aluksen" oman painovoimakentän vaikutuksesta.

Ja jos alus "tunnistetaan" UFOksi, on se silti unidentified, toisin kuin rekisteröidyt lentokoneet. Ainoa asia, mistä yleensä havaintojen perusteella voidaan olla yksimielisiä on se, että lentävä objekti ei ole tunnettua maan teknologiaa.

Niin tai näin.. yrität siis ilmeisesti olla nokkela ja suotakoon sinulle se riemu.

VieraX

Yleinen olettamus näyttäisi olevan, että universumin aurinkoja (70 000 000 000 000 000 000 000, seitsemänkymmentä triljardia, eli tuhatta triljoonaa [u.s.a.: thousands of quintillions]) olisi 10 kertaa enemmän, kuin hiekanjyviä oletetaan olevan maapallon autiomaissa ja hiekkarannoilla.

Siis aurinkoja 10x enemmän kuin hiekanjyviä.

Tuskinpa tulee koskaan todistettua hiekanjyvien osalta, mutta antaa kuitenkin jokseenkin hyvin kuvan siitä, kuinka suuresta määrästä aurinkoja itseasiassa puhutaan.

Luku pitänee kertoa 5 -20, jotta saadaan todennäköinen planeettojen määrä ja 50, että saadaan planeettojen, plutoidien ja kuiden määrä.

.,.,...

No jos sitä nyt joku torvi vielä epäilee, niin muukalaisia voi Ihan hyvin olla olemassa ja todennäköisesti onkin. Yhä edelleen: Miksi juuri Me olisimme Ainoita? Ja niin, olemmehan Mekin olemassa. Voimme olla joillekkin muille samanlaisia ufoja, kuin he ovat meille.

No se nyt taitaa kyllä olla kuitenki humpuukia, että kuulennot ois lavastettu. Jos nyt puhutaan siitä, että joku haluaa pistää kohukommenteilla rahoiksi, niin kuulentohuijaus-jutut on todnäk just sitä.

Lukekaa ihmiset ja opiskelkaa.

Laiska GeneerinenTavis

Meinaatko, että evoluutio kehittäisi nanorobotteja? Onkohan tässä "robotin" määritelmää jotenkin luovasti lavennettu, kun intuitiivisesti kuvittelisin että kaikenlaiset robotit ovat "intelligent designin" tulosta, joka taas on perinteisessä diskurssissa nimenomaan evoluution vastakohta?

Gagarin

Jos oletetaan, että evoluutio kehittää niin taitavan lajin, että se pystyy tuottamaan lisääntymiskykyisiä biorobotteja, ja sitten tämä laji itse häviää syystä tai toisesta, esimerkiksi kyseisten robottien aikaansaamasta tuhoamisesta, niin ovathan nuo robotit tavallaan evoluution aikaansaannosta. Raamatussa kerrotaan, että Jumala loi ihmisen ja muut elävät olennot. Samaa analogiaa hyödyntäen voisi nuo alkuperäiset evoluution tuottamat robottien luojat nimittää Jumalaksi.

Roque

Uskoisin että on hyvin todennäköistä että Universumi on täynnä robotti ja nanorobottielämää. Robotit ja muu keinotekoinen elämä voivat olla huomattavasti tehokkaampia ja kestävämpiä kuin perinteinen biologinen elämä. Avaruusmatkailu ei ole roboteille kovin suuri ongelma, koska ne voivat nukkua pitkään ja lisäksi ne kestävät tyhjiötä, painetta ja kiihtyvyyttä huomattavasti paremmin kuin biologinen elämä.

Tämmöiset elävät robottiyhteisöt ovat luultavasti parhaimmillaan ylivoimaisia biologiseen elämään verrattuna eli biologinen elämä voi olla elämän kehityksessä vain pieni sivujuonne.

Luultavaa on että Maapallolla vierailee juuri robotteja eikä varsinaisia biologisia lajeja. Mikä kestää parhaiten pitkiä matkoja: robotti ei biologinen laji. Minkä takia maailmankaikkeudessa olisi vain biologisia lajeja. Ei kai sille ole mitään syytä? Luultavasti ei. Jotkut robotit on ehkä syntyneet itsestään jossain eksoottisessa ympäristössä, vähän kuten biologinen elämä. Toiset lajit ovat ehkä syntyneet siten että joku biologinen laji on ne luonut ja se on sitten itse hiipunut ja jäljelle on jäänyt vain tämä robottisivilisaatio.

Tämmöistä skenaariota on näytetty esim. Taistelulaiva Galacticassa. Pidän hyvin todennäköisenä että tämän maailmankaikkeuden valtalaji on jonkinlainen robotti/nanorobotti sivilisaatio.

Alex Collier

vuodelta 1994, haastattelijana Rick Keefe.

http://www.youtube.com/watch?v=5nnYfxDIXyo

"Andromedan contactee Alex Collier describes his face-to-face contacts with blue-skinned human ETs from the Andromeda constellation and the Andromeda galaxy, which have included multiple visits aboard their tremendous motherships and decades of telepathic contact.

In this truly incredible interview, Mr. Collier describes how the contacts began, and then goes into great detail describing the Andromedan civilization and their Council to which the Pleiadian ETs appealed for assistance in dealing with a dangerous, malevolent ET confederation plaguing humanity and much of the galaxy.

Mr. Collier goes on to explain the details of the "Earth dilemna" and describes in detail the members of this malevolent ET confederation consisting of reptilian ETs from Alpha Draconis, the Orion Group, and the grey ETs from Zeta Reticuli 2.

Mr. Collier does not hold anything back in demonstrating how the Alpha Draconan reptilian ETs have manipulated humanity into a nearly invisble system of servitude for aeons, feeding off of our labor and our bodies through the wars that they instigate and the hostile belief systems which they foster in the form of religious and social instituions. (Not intended for anyone under 18 years of age.)"

Alex Collier

Kontaktihenkilö Alex Collierin hiljattain Youtubessa julkaistu luento vuodelta 1995. Luento on täyttä timanttia, kannattaa katsoa! Collier kertoo mm. ihmisten kaappauksista (abduktiot), USA:n varjohallituksesta NSA:sta joka todellisuudessa johtaa maata ja että USA:n presidentti on pelkkä sätkynukke joka kiltisti tekee juuri niin kuin tämä varjohallitus (NSA) hänelle sanoo.

In the fifth DVD of the "UFO Hypotheses" series, Alex Collier, a UFO contactee since the age of eight, speaks openly and candidly to a small crowd of about twenty people on Easter Day, 1995.

Collier shares the Andromedan ETs' perspective about a great many things, including the pyramid structure of regressive ETs that control the highest levels of the shadow government of the United States. Collier says that the human ETs from Andromeda warn of an upcoming abuse of power by the National Security Agency (NSA) now evidenced by Patriot Acts 1 and 2, passed by a witless Congress, which not only upends our Constitution and constitutional form of government, but also makes Congress themselves irrelevant.

This is Collier's representation of the Andromedan perspective about the leaders of the United States, the banks, and the very fragile state of our environment, our basic freedoms and our human rights.

This DVD presents the entire lecture held in Tucson, Arizona in 1995 concerning the collaboration between the secret government agencies and authoritarian leaders, who are collaborating for profit and power with a malevolent ET confederation, led by reptilian humanoid ETs.

Huom! Kannattaa klikata videon oikeassa alareunassa olevaa linkkiä "WATCH IN HIGH QUALITY", niin videon laatu paranee huomattavasti ja äänestäkin saa paljon paremmin selvää.

http://www.youtube.com/watch?v=s7XchY4RvU8

Vieras

Video voi hyvinkin olla aito, mutta ei siinä silti UFO:ista ole kysymys. Pikainen taustakartoitus selventää tuota YouTube-pätkää, NASAn sivuilta löytyy video koko lennosta:

http://www.nss.org/resources/library/shuttlevideos/shuttle75.htm

Tuo mystiseltä kuulostava "Tether" on pelkkä avaruudessa leijuva köysi (tether tarkoittaa siis suomeksi liekaa), jota on kuvattu melkoisella zoomilla ja joka heijastaa valoa. Ja jos suhteellisen ohut köysi näyttää videolla noin paksulta, on oikeastaan aivan sama mitä nuo pallerot ovat. Sitä paitsi nekin esiintyvät videolla, noin kohdassa 1m25s, ja näyttäisivät olevan sukkulasta purkautunutta, avaruudessa nesteytynyttä kaasua.

Oli miten oli, kyseinen video ei todista ainakaan minulle mitään. Toisaalta videohan on NASAn sivuilta, eli sehän on "uskovien" mielestä tehty tarkoituksella meitä hämäämään...

Sanottakoon vielä kaikille loppuun että itse uskon maapallon ulkopuoliseen elämään, ja pidän sitä mahdollisena jopa oman aurinkokuntamme sisällä. Pystyn myös hyvin kuvittelemaan että avaruudessa on älyllistä elämää. En kuitenkaan usko että yksikään ulkopuolisten sivilisaatioiden edustajista olisi käynyt maassa. Maapallolta on radiosäteilyä lähetetty vasta noin 100 vuotta, mikä tarkoittaa että meidän olemassaolomme havaitseminen on mahdollista enintään 100 valovuoden päässä. 100 valovuotta on taas galaktisessa mittakaavassa häviävän lyhyt pyrähdys.

Vieras

"Tuo mystiseltä kuulostava "Tether" on pelkkä avaruudessa leijuva köysi (tether tarkoittaa siis suomeksi liekaa), jota on kuvattu melkoisella zoomilla ja joka heijastaa valoa. Ja jos suhteellisen ohut köysi näyttää videolla noin paksulta, on oikeastaan aivan sama mitä nuo pallerot ovat."

Täyttä roskaa!

Koska kyseinen Tether on ionosfäärissä, se näkyi aikanaan maahankin, vaikka on vain ohut lankamainen objekti. Se käyttäytyy vähän niin kuin jättiläismäinen loisteputki ja sen vuoksi se näkyy paksuna 140 km:n päässä kuvaavaan NASA:n kameraan.
http://en.wikipedia.org/wiki/STS-75

Mutta eihän se, että Tether loistaa todellista paksuuttaan paksumpana kuvassa muuta mitenkään Tetheristä noin 50 km:n säteellä, erilaisin nopeuksin liikkuvia objekteja.

Vieras

>> "Ja Eniten se näytti siltä kuin olisi kuvattu siemennesteen rakennetta mikroskoobilla :) lol."

Kaltaisiisi ei juuri kannattaisi aikaansa tuhlata, mutta sanon nyt sinulle sen, että tuo video on NASA:n kuvaamaa materiaalia heidän Tether-projektistaan ionosfäärissä, non 300 km:n korkeudessa.

"STS-75 mission scientist hoped to deploy the tether to a distance of 20.7 km (12.9 mi). Over 19 kilometers of the tether were deployed before the tether broke. It remained in orbit for a number of weeks and was easily visible from the ground, appearing something like a small but surprisingly bright fluorescent light traveling through the sky."

Perehdy nyt edes hiukan, ennen kuin möläyttelet ihan mitä sattuu.

tapio_o_neva

UFOjen näkeminen ei ole mikään harvinaisuus, mutta humanoidien kanssa juttelemainen on. UFO voi olla täysin humanoidittamaton tekninen lennokki, jossa ei ole "sen kummallisempaa dramatiikkaa".

Muodollisesti UFO:t matalala lentäessään loukkaavat ilmatilaa, mistä seuraa, että ilmavoimien pitäisi tunnistaa ne.

Uskoisin, että teknologisesti kuitankaan torjuntahävittäjällä ei ole paljoa jakoa UFO:a vastaan, jonka nopeus saattaa olla moninkertainen tutkaohjukseen tai infrapunaohjukseen verrattuna.

Olisi siis uhkarohkeaa ryhtyä ampumaan UFO:ja alas. Vastaus nimittäin voisi olla high tech-luokkaa.

Vieras

>>Olen itsekin nähnyt UFOja muutaman kerran, mutta mieleeni ei tulisi uskoa, että ne olisivat avaruusolioiden aikaansaamisia.

Eli kenen aikaansaamia ne mielestäsi ovat?

Mikään ei tietenkään todista, että tuntematonta tekniikkaa edustavaa alusta ohjaisi vieraan sivilisaation edustaja, MUTTA tunnetut lentotekniikat maapallolla ovat... tunnetut. Niistä ei tässä sen enempää.

Jos näemme aluksen, joka käyttää meille tuntematonta propulsiotekniikkaa, niin silloin voimme päätellä että:

a) Joillakin ihmisillä/organisaatioilla on hallussaan teknologiaa, josta muiden ihmisten ei haluta tietävän yhtään mitään

b) Se, mitä meille on opetettu kulkuvälineiden kehityksen historiasta on ollut valetta

Moinen teknologian salailu täyttää kevyesti keskisuuren konspiraation tunnusmerkistöt, koska sehän estää salatun energiamuodon/energiansiirtomuodon käyttämisen ihmiskunnan elämänlaadun parantamiseen (betterment of humanity).

tapio_o_neva

"Eli kenen aikaansaamia ne mielestäsi ovat?"

Tuohon teologiseen kysymykseen vastaaminen on kohtuuton vaatimus siltä, joka vain sattui näkemään UFO:n. Jos joku näkee esimerkiksi auton tai laivan, ei häneltä välttämättä edellytetä tietoa siitä, kuka valmistaja tai mikä tehdas tai telakka on sen tehnyt ja miten.

Gagarin

Eikä UFO:issa aina tarvitse olla tekniikkaakaan. Tutkat havaitsevat joskus UFO:ja, joista osa on osoittautunut tiiviiksi lintuparveksi; silmähavaintojen yleisimmät UFOt lienevät säähavaintopallojen jäänteitä tai putoavia taivaankappaleita, avaruusromua, j.n.e.

Seta

Ennen kuin alkaa laskea tuota potentiaalisten planeettojen maaraa, (mika ainakin nykytieteen keinoin on siis kuten todettua mahdotonta) kannattaa myos laskea todennakoisyys sille etta potentiaaliselle planeetalle todella ilmestyisi elamaa. Naita darwinin lammikoitahan on taalla ihan meillakin yritetty simuloida, mutta onnistumisia on tahan mennessa periaatteessa yksi ja yrityksia periaatteessa aareton on keskiarvo tapahtuman todennakoisyydelle 0. Kun viela varianssia lasketaessa paadytaan aarettomaan on aika hankala tehda kovin pitkalle menevia paatelmia. Voidaanko tata yksittaistapausta pitaa ihmeena jaa kunkin mietittavaksi, mutta ei se nyt ihan tavanomaisimmasta paastakaan ole.

Outolintu

Jokainen vähänkään maailmanpolitiikkaa seuraavahan tietää, että kyseessä on siriuksen viidennen enkelihierarkian ohjaama salaliitto. Asian voi varmistaa rakentamalla oikeaoppinen foliohattu. Tämä ei ole niin helppoa kuin kuullostaisi, mutta basic-mallin valmistaminen kryptaamattomien viestien vastaanottamiseen löytyy linkki viestin lopusta (myös Af Grann käyttää basic/home, ei enterprise eikä ultimate versiota).

http://koti.mbnet.fi/roine/salaliitto/foliohattu.php

Ps. Elvis ja hallitus on vain osa tätä suurta salaliittoa. Nasakin sen jo tunnustaa!

Alexander

Kysymys: Muistikuvani ovat huikka hämärä mutta uskon joutuneeni ufon sieppaamksi eräänä perjantailtana. Olin menessa kotiini kun yllättäen näin sinisiä vilkkuvia valoja ja kohta kaksi sinisiin avaruuspukuhin sonnustautunutta ufomiestä vie minut alukseen joka kuljetti minut heidän päämjaansa jossa minulle tehtiin erilaisia testejä. Esim otettiin verinäyte. Muistikuvani ovat erittäin hämärät joten kysyn ovatko ufot todelle kaapaneet minut?

kosminen lumi

Taannoin oli uutinen jossakin tiedelehdessä että meille sataa avaruudesta kosmisia lumipalloja, oliskohan nuo Tetherin ohi lentävät kohteet just niitä.

tarkoittaakohan tuo kosminen lumisade sitä että maailmankaikkeudessa on vettä enemmän kuin arvaammekaan vai että onkohan nuo lumipallot jotain hiilidioksidi tai metaani lunta?

Sokkonautti

Hämmentävää näissä ufo- ja avaruusolioväitteissä on se, että ne viettävät aikaansa aina hallitusten ja muiden viranomaisten kanssa. Voi vain kuvitella kuinka riemukkasti nytkähtelevät kärsät ja tuntosarvet piirtyvät silhueteiksi salaisten tutkimuskeskusten ikkunoissa tummenevassa yössä, kun kummajaiset riekkuvat yötä myöten ja kippistelevät CIAn ja Nasan tutkijoiden kanssa. Yhdysvaltojen hallitukset siis nauttivat suurta luottamusta näiltä olioilta. Eli unversaalisti USA on todella painava toimija. Tiedä vaikka ovat pimittäneet meiltä muilta osallistuvansa intergalaktisten joukkojen luomiseen.

iTri343hb

http://youtube.com/watch?v=PWlw3vo_ALA

"Congress shall now vote for approval of HR8791, the 'Homeland Terrorism Preparedness Bill'.

Said bill requests emergency response funding, up to and including -- ah... I'm sorry this section is classified -- ah, dollars to prepare for a national level terrorist attack and or attack from ... [CLASSIFIED]. Funding for first responder personnel and vehicles would be doubled if said attack leads to more than eighty percent of national population being effected by [CLASSIFIED]. This funding shall convenes in conjunction with the first attack on -umm- [CLASSIFIED], or the first large scale outbreak of [CLASSIFIED], dependent upon which comes first.

Civilian and military units shall be trained in containment and combat of [CLASSIFIED] including irradiated [CLASSIFIED] with possibility of [CLASSIFIED] airborne [CLASSIFIED], flesh-eating [CLASSIFIED] and or all of the above in such event as [CLASSIFIED] spewing [CLASSIFIED] escape are released or otherwise become uncontrollable.

Air Force units may also be directed to combat said -tauko- [CLASSIFIED] due to their enormous size and other worldly strengths. Should event occur in urban areas ... " Jesus!!! "... - pitkä tauko - ah... that's classified... far surpassing our darkest nightmares. Should casualties -uh- exceed [CLASSIFIED] body disposal actions shall be halted and associated resources shall be reallocated through [CLASSIFIED] underground [CLASSIFIED] protected birthing centers.

A new Bill of Rights shall be drafted and approved by … CLASSIFIED

Having now reviewed the bill, I ask you to please cast your vote."

Vieras

>Hupivideo a'la the Onion

Kiitos tarkkaavaisuudesta!

Nerokasta!

Kaikesta näkee, että kyseessä ei todellakaan ole mikään halppistuotanto, vaan kaikki näyttää oikealta ja rahaa ei tuotannossa ole säästelty.

Kenen etua tämä palvelee? Jokainen osaa vastata tuohon itse.

Kansalaisten mielenkiinto haihdutetaan juuri parhaiten tämän kaltaisilla sumutuksilla. Näiden suojassa voi oikeasti saattaa voimaan lisää sellaisia ohjelmia kuten Project End Game tai Civilian Inmate Labor Program sekä lakeja kuten Patriot Act ja pitää ihmiset entistä tehokkaammin tietämättöminä.

Kallis ja tieteellisen tarkka disinformaatio/propaganda -ohjelma täysin kriminaalilta osalta nk. establishmenttia.

Alexander

Ihme miten kaikki tukee kaikkea.

Katsokaa netistä/youtubesta haastattelut: 1. Edgar Mitchell 2. John Lear 3. Alex Collier (2 tuntia!). Ja tässä järjestyksessä. (jos enää ovat saatavilla, lisättyä disinformaatiota ja poistamista tuntuu olevan paljon viime päivinä!)

Kaikki erittäin uskottavasti esiintyviä tyyppejä, mutta viesti aika hurja. Tuo "classifed" linkki sopii täysin Alex Collierin esittämään käsittämättömään tarinaan. Flesh -eating tahot ovat kai niitä Draconianseja??

Mutta mieluummin palaisin viattomuuden aikaan...

Vieras

>>Flesh -eating tahot ovat kai niitä Draconianseja??

Saattaisi viitata kenties myös esimerkiksi lihansyöjäbakteereihin... siis tilanteeseen, jossa Yhdysvaltain hallituksen bioaselaboratorio päästää - syystä tai toisesta - tuollaisen bakteerin liikkeelle.

Vieras

26.7.2008 22:05 Alexander: "Tuo "classifed" linkki sopii täysin Alex Collierin esittämään käsittämättömään tarinaan."

Se sopii, vaikka tuo The Onionin kalliisti tuotettu disinformaatioklippi onkin siis vain hienosti toteutettu huijaus, niin samantyyppistä lainsäädäntöähän on jo olemassa - minkä oletan olevan juuri nimenomainen syy näin kalliin disinformaatioprojektin perustamiselle.

Nimenomaan se, että Collier (vuonna 1994) sanoo, että takaraja on heinäkuu tai elokuu 2001, jonka jälkeen alkaa vapauksien riisuminen maan kansalaisilta (9/11 ja sitä seuranneet muutokset), on jotain, mitä kannattaa miettiä pari kertaa.

Myöskin se, kuinka Collier selittää maapallon nykyistä hierarkiaa "draconiseksi" on mielestäni erittäin totuudenmukaista.

Mitä tulee Alex Collierin puheisiin, niin ne ovat sarjassaan - kun nk. kontaktihenkilöt eivät ole kaikkein helpoimmin vakavasti otettavia - erinomaisen johdonmukaisia.

Alexander

Erittäin hyvä ajatus, mutta jos kuuntelet uudestaan kuvanauhan ja laita sopivasti joidenkin classified kohdalle "bacteria" tms, niin ei oikein istu kokonaisuuteen. Esim. kohdat "Enormous size" ja "Air Force" ei oikein sovi. Kyllä ne draconialaiset edelleen sopivat paremmin kuvaan, vai mitä mieltä olet?

"80% of population affected" ja "underground rebirthing centers" viittaa aika totaaliseen ihmiskunnan tuhoon varautumiseen.

Onko muuten osoitetta, jossa on enemmän keskustelua/tietoa/spekulaatiota tästä aiheesta? Ja asiallista sellaista?

Vieras

Näin humanoidin näkökulmasta keskustelunne tuntuu hieman "ufolta". Mikä meissä muka nyt on niin kiintoisaa? Vaikka teknologiamme onkin kehittynyttä, ei meillä ole esittää oleellista uutta filosofis-teologisiin pohdintoihinne. Emme pysty emmekä haluakaan ratkaista teidän ongelmianne, omissammekin on aivan riittävästi. Esimerkiksi maan ruokavalio aiheuttaa meille ummetusta, johon emme ole vielä keksineet ratkaisua.

Alexander

http://cbs11tv.com/religion/ufo.files.released.2.724403.html

Totta tuntuu olevan. Uutista on niin paljon ja valtamediassa, että pakosta totta. Sekä jenkkikatoliset että itse vatikaani antanut lausuntoja. Aika erikoista perinteisesti hyvin vanhoilliselta vatikaanilta.

Yksinkö minä tässä keskustelen? Lukijoita näyttää olevan perhanasti, mutta kukaan ei uskalla kommentoida mitään. Missä on Tapio-O-Neva?

Dr. Schmidt

60-luvun mustavalkoisissa TZ-jaksoisssa on pätkä "Architects of Fear", mikä löytyy tuubista.

Siinä ihminen muutetaan muka humanoidiksi, jotta saataisiin kaikki kansakunnat pelkäämään maapallon ulkopuolista uhkaa ja lopettamaan toistensa uhkailu ydinaseilla. Projekti menee tietenkin pieleen.

Asialla oli tiedemiesten salaseura. Ehkä nyt on tulossa jotain samanlaista.

Alexander

Tästähän moni on antanut lausuntoja. Eli joko Jeesuksen jälleentuleminen tai ufojen uhka feikataan, jotta maan kansalaiset saadaan alistettua. Ja tekijöinä ihmiset, jotka käyttävät olioilta saatua teknologiaa, hologrammeja yms.. Vähän niinkuin 911 lavastus, jos se nyt oli sellainen, mihin kyllä liian moni asia viittaa.

PS. Heti 911 jälkeen kävin cia.gov -sivulla (varhain aamulla 12.9.2001) katsomassa kuvia mm. pentagonin jäljistä. Ihmettelin meileissä lehdistöllemme, että miten ihmeessä se kone mahtui tuosta pienestä pyöreästä aukosta (siivet ja moottorit yms ovat aika kookkaita ja etäällä tuollaisessa koneessa) ja miksi ensimmäistäkään romua ei näkynyt yhtään missään. Reijän ympärillä rakennus oli vahingoittumaton, jopa ikkunat ehjät. Oli aika kartakaikkisen oudon näköistä vaikka en osannut lainkaan epäillä huijausta.

Eräs lehti sai vastauksen washingtonin viranomaisilta, joka sitten julkaistiin suomessa: "the aircraft has fully vaporized due to the high temperature". Joopas. Helpommin minä uskon ufoihin kuin tuohon.

Kuvat hävisivät cian sivuilta hyvin nopeasti. Harmi etten tallentanut näitä alkuperäisiä kuvia, jotka olivat hyvin laadukkaita niihin nähden joita nyt enää löytyy.

Alexander

Tuo pentagonin kone on muuten ensimmäinen 747 ihmiskunnan historiassa, joka kaasuuntuu ja katoaa putoamisen jälkeen. Ilmeisesti siinä oli myö taittosiivet, jotka laitettiin rungon suuntaiseksi ennen törmäystä. Mutta toki kaikki ihmeelliset asiat tapahtuvat joskus ensimmäisen kerran.

Alexander

Siis tämä videohan nimenomaan teetettiin viranomaisten toimesta, jotta saataisiin "tukea" sille että lentokone "kaasuuntuu". Jollainhan asia on kumottava!

Ihme vain että aiemmin ilmailun historian aikana tällaista ei ole tapahtunut. Vai tunnetko esimerkin törmäyksessä tyystin kadonneesta 747:stä?

Ihan kaikkiin videoihin ei kannata uskoa. Ne ovat nimenomaan propagandan välineitä.

Tuossakaan ei näytetä mitä jäi maahan törmäyksen jälkeen. Materia todellisuudessa vain ei katoa tuolla tavalla. Jos kone painoi ennen törmäystä 15.000 kg, tai mitä nuo painavat, on törmäyksen jälkeen maassa tai muualla tasan 15.000 kg metallia, joka on aika helppo havaita. Se on helvetin iso kasa alumiinia ja muita metalleja.

Jos Criss Angel osaa tehdä silmänlumetta, niin kyllä CIA:kin. Ja ehkä hieman paremmin. Tämä on nimenomaan disinformaatiota, jolla yleisö saadaan uskomaan mitä hulluimpia asioita. Meneillä on aika laaja informaatiosodankäynti.

Näinä päivinä on nähty miten kokonaisia ufopaljastussivuja katoaa ja/tai ne korvataan huuhaalla. Samoin youtubesta on aiheeseen liittyen nyt kadonnut kommenttipalstoja "The comments are not available". Kaikki tiedot Alex Collierista katosivat Wikistä. Jne. Tilanne elää koko ajan, ja vastakkaisia voimia on liikkeellä suurella motivaatiolla.

Taittuvasiipisestä 747:stä sentään eivät rohkene tehdä videota. Vielä.

Vieras

"Tuossakaan ei näytetä mitä jäi maahan törmäyksen jälkeen. Materia todellisuudessa vain ei katoa tuolla tavalla. Jos kone painoi ennen törmäystä 15.000 kg, tai mitä nuo painavat, on törmäyksen jälkeen maassa tai muualla tasan 15.000 kg metallia, joka on aika helppo havaita. Se on helvetin iso kasa alumiinia ja muita metalleja."

Jos poltat nuotiossa 20kg puuta, jääkö sinulle nuotioon 20kg tuhkaa?

Jos vastasit yllä olevaan kysymykseen kyllä, kannattaa käydä vielä uudestaan peruskoulun fysiikan- ja kemiantunneilla opetetut asiat.

Jos sen sijaan vastasit kysymykseen ei, olet oikeilla jäljillä. Kannattaa miettiä siis argumentit vielä kertaalleen läpi ennen kuin laittaa niitä koko (kriittisen) kansan luettaviksi.

Vieras

"Jos poltat nuotiossa 20kg puuta, jääkö sinulle nuotioon 20kg tuhkaa?"

Anteeksi vaan mutta vertaatko polttopuuta lentokoneen rakennusmateriaaleihin? Esimerkiksi matkustajakoneen suihkumoottorit ovat mm. titaaniunia.

Yhtään sellaista moottoria ei Pentagonin pihalla ollut. Ainoastaan pieni suihkumoottori, jollaisia käytetään mm. Global Hawk -ohjuksissa.

Ei kannattaisi ihan tuon tasoisilla argumenteilla tulla patistamaan ihmisiä takaisin koulunpenkille.

Vieras

Ymmärtääkseni totesin vain, että 15,000kg lentokoneesta ei törmäyksen jälkeen jää 15,000kg metallia, etenkin koska lentokoneesta erittäin suuri osa on kaikkea muuta kuin metallia.

Muuten en ota suuntaan tai toiseen kantaa siihen mitä tai millaisia osia paikan päältä on ehkä löytynyt, koska en ole asiaan tutustunut.

Alexander

Ihan hyvä kommentti. Tottakai tulipalossa palaa joku osa, mutta esim. tuo F4 ei ilmeisesti palanut lainkaan. Tai tiedä häntä, kun video on katkaistu jo ennen törmäyksen loppua. Olisi kiva ollut nähdä tulos pölyn laskeuduttua, mutta ehkä sitä ei voi näyttää.

Emme tunne tapauksia, joissa lentokone olisi palanut siten, että mitään ei jää. On isojakin paloja ollut ennenkin. 747 kait painaa tyhjänä jokusen sata tonnia. Laskutelineitä, moottoreita, rungon osia ym rompetta jää onnettomuustutkijoille yllinkyllin vaikka miten kävisi. Nyt ei jäänyt yhtään mitään. Katosi. Puff...

Ja sitten on se pikku ongelma, että tuo kone ei mahdu pentagoniin syntyneestä aukosta. Ei sitten millään. Runko kylläkin.

Vaan neljä moottoria ja siivet ovat etäällä ja ne eivät jotain syystä jättäneet mitään jälkeä seinään. Paitsi jos oli taittosiivet, heh. Huomaa että seinää sortui jostain syystä (vahvasti raudoitettu hyvin paksu seinä sortui palon johdosta...?) ehkä tunti osuman jälkeen, eli kannattaa katsoa alkuperäisiä kuvia, jotka on otettu heti osuman jälkeen, eikä niitä joita nyt yleisesti levitellään. Mutta kun tuo kone ei siitäkään mahdu.

Ohjus tai talon sisällä ollut pommi on ihan uskottava selitys. Niiden osalta lopputulos täsmää. Tosin taloa olisi sortunut nurmikolle, jos pommi olisi ollut sisällä, eli mitä jää päätelmäksi?

VieraX

Siivissä olevat moottorit ovat ylivoimaisesti kovinta ainetta kyseisessä lentokonemallissa.

Kuitenkaan moottoreita ei näy missään.

Eivätkä nuo massiiviset kapistukset tee Pentagonin seinään naarmuakaan. Ainoastaan koneen nokka puhkaisi betoniin reiän.

Ihmisten hyväuskoisuuden uskotaan, näemmä, pyyhkivän pois tai ainakin kumoavan kaiken älyllisen toiminnan.

Alexander

Näitä lentokoneen osumista todistavia nettisivuja löytyy, kuten vastakkaista todistaviakin. Mutta, kuten sanoin, ei kannata katsoa kuvia, jotka on otettu kauan osuman jälkeen. Itse näin CIA:n sivuilla ekat kuvat, jotka oli otettu ennen kuin pelastusautoja oli paikalla. Olivat hyvin tarkkoja satelliittikuvia. Sillion tilanne oli ihan eri näköinen.

Ja noista detalikuvista, joissa mottoreita yms, ne voivat olla kuvattu jostakin muusta onnettomuudesta. Netistäkin löytyy tuollaisia kuvia. Ja tyhmä ihminen uskoo kuvaa. Siihen Cris Angelinkin temput perustuvat.

Jos kyseessä on huijaus, niin tietysti sen todistaminen ettei ole, on ensisijaisen tärkeää. Nettisivuja ja kuvia kehitellään tarpeen mukaan. Onko kenelläkään käsillä näitä satellittikuvia?

Mä en varmaan enää saa viisumia jenkkeihin, ellei Obama voita...

Alexander

Esimerkki miten tuon videon voi tehdä itsekukin, jolla sattuu olemaan ylimääräinen F4 -kone:

Kuvassa betoniesteeksi väitetty kuution onkin etuseinältään ohut laatikko. Kone itseasiassa katoaa kuution sisään. Se kutakuinkin mahtuu sinne romuna. Luonnollisesti mitään kuvaa tapahtumasta pölyn laskeuduttua ei näytetä, ja jos näytettäisiin, olisi se lavastus. Nämä oikein viralliset huijausvideot nimeomaan todistavat sen, että salauksen tarve on suuri! Katso video uudestaan tällä silmällä!

Alla Criss Angelin yksi tempuista paljastettuna. Kun ekan kerran näin tempun telkkarista, niin toki oli hämmenys suuri. Ihminen on niin helposti huijattavissa ja todella yksinkertaisin keinoin! Itsekukin.

http://www.youtube.com/watch?v=bDBf_ZL_vKk

Haamu

Itse näin tossa viime joulun alla valopalloja Helsinki-Vantaan läheisyydessä. Ensin niitä näkyi 3 ja sitten 5. Tulivat ja katosivat yhtä huomaamatta. Liikkuivat koilliseen/itään tasaisessa muodostelmassa. Mitään ääntä niistä ei kuulunut, eivätkä ne aiheuttaneet mitään suurta tunnekuohua. Ihmetystä tietenkin.

Samanlaisia valopalloja on kuvattukin ja niitä löytää kasapäin Youtubesta.

Alexander

Kyllä, kyllä. (Vai oliko tuo pilkallista?) Maailmalla on nähty ja kuvattu vaikka mitä. Toki 90% saattaa olla disinformaatiota tai väärinkäsityksiä, mutta ei se sitä estä etteikö 10% voisi olla täyttä totta. Tai jotain sinnepäin.

Ihmiselle ominaista on se, että uskotaan vain sellaiseen mitä jo tiedetään. Uskomusjärjestelmän kumoavat asiat ovat erittäin vaikeita käsittää ja yleensä ne kategorisesti kumotaan.

Itsekin olen kokenut käsittämättömän asian, josta on lääkärintoditus yms. ja vieressä olleen täysjärkisen juristin todistus. Mutta kun itsekin nauroin suht pilkallisesti asialle monta vuotta kun HUS:n lääkäritiimi kirjoitti että sattunut kohdalle on "ufo tai pallosalama". Sanoi että ei kannata kauheasti puhua asiasta, mutta kuulemma muutamia vuodessa on ihan samanlaisia keissejä. Meni monta yötä sairaalassa. Tässä kirjoituspöydän laatikossa tuo erikoinen diagnoosi on. Valokuvia ja videokin on sairaalalla ja poikkeuksellisen iso kasa analyysejä. Kyllä minä toki reipasta huumoria olen asiasta repinyt ja pidin lekureita seonneina, mutta tosiasia on, että nykytiede ei pysty asiaa selittämään.

En edelleenkän "usko" mihinkään, mutta en aio torjua uutta tietoa tai väittämiä. Se kai olisi äärimmäisen tyhmyyden merkki.

VieraX

28.7.2008 15:44 Alexander: "Itsekin olen kokenut käsittämättömän asian, josta on lääkärintoditus yms. ja vieressä olleen täysjärkisen juristin todistus. "

Kerro ihmeessa hiukan tarkemmin. Sait kohtaamisesta jotain vammoja? Palovammojako?

Mitä epäilet itse, miten mahdolliset vammat olisivat voineet syntyä? Abduktio mahdollisesti?

VieraX

Alexander

En minä abduktiota ole kokenut, kai. Ehkä implantti??? : )

Sain yht´äkkiä hurjat ruhjeet reiteen sängyssä ollessani. Ja sänky ja koko huone on luokkaa pehmustettu selli, eli mihinkään en ole osunut. Ja selvin päin ollut todistaja (juristieksäni) vierellä hyökkäyksen ajan, joka oli kuolemanpelkoa aiheuttanut uskomaton tuska. Luulin että kuolen. Kesti ehkä 10 sekkaa. Jalka oli tunnoton ja täysin lamaantunut ehkä 5 minuuttia.

Tuloksena kolme kolmen sentin päässä toisitaan olevaa pistojälkeä reidessä ja puoli vuotta kestänyt kipu. Ja ruokalautasen kokoinen mustelma/sinelmä/punerma. Opettelin käymään p-kalla siten että vain toinen reisi renkaalla. Ei tätä voi olla unhoittamatta.

Röntgenit, erilaiset skannaukset, raaputuskokeet, veriarvot (vasta-aineet), videokuvat, valokuvat ja vaikka mitä otettiin. Lisälääkäreitä kutsuttiin muista sairaaloista. Kohu oli melkoinen.

Ja lopputulema oli, että kyseessä on tieteelle tuntematon ilmiö. Sanottiin että satavarmaa on, ettei ole eläin eikä ulkoa tullut isku. Paperihin kirjoietttiin todennäköisimpinä "ufo tai pallosalama". (Kummastakaanhan ei tiedetä mitään). Ja kuulemma näitä on muutama vuosittain, ihan samanlaisia.

Kotiin en saanut mennä. Poliisit ja helsingin terveystarkastajat tutkivat talon. Kolme yötä meni hotelli Haagassa.

Vistikästä, kun sain luvan mennä taloon, olivat terveystarkastajat virittäneet sen täyteen rotanloukkuja! Rotanloukuillhan on hyvä napata ufoja.

Asiaan voi liittyä, tai ei liity se, että tapauksen jälkeen lihansyönti muuttui vastenmieliseksi ja elämän kunnioitus nousi uuteen arvoon.

En enää läiski hyttysiä, vaan työnnän ne pois. En enää kalasta, metsästä, en syö katakarapuja, muikkuja jne. En laita matoa koukkun. Lapseni kalastavat, mutta eivät ole huomanneet että minä annan heidän tehdä "likaset työt". En tapa mitään jos voin välttää. Nyt intohimoni on puutarhanhoito. En enää pelkää pimeää. Voi olla että tämä asennemuutos on sattumaa, tai sitten ei. Mutta hassua on, että olen kuullut ja lukenut aika paljon muden samoista elämänarvojen kertamuutoksista vastaavien tapahtumien jälkeen. Ja minä en ole viherpipertäjä vaan nelikymppinen liikemies.

En siis edelleenkään usko ufoihin tai vastaaviin, mutta kysymys herää toki. Skeptikonkin on paha sanoa ehdottomasti vastaan, jos on itse törmännyt ufoon... : )

Eli ei minulla ole selitystä tähän. Entä sinulla?

Pentti Koski

Arvoisat ihmiset!

Hämmästelen sitä ymmärtämättömyyden määrää tämän asian tiimoilta. Asioita ammutaan alas vähänkään niihin perehtymättä. Olen laittanut merkille, että arviolta 95 % ihmisistä suhtautuu sanaan "UFO" opetetulla tavalla (kuin Pavlovin koirat), eikä heillä ole tästä ehdollistumasta mitään aavistusta. Päinvastoin he pitävät itseään keskimääräistä viisaampina, kun reagoivat yhtenä lammaslaumana.

Jos tämän kirjoituksen sattuisi lukemaan joku asiasta kiinnostunut, niin ehdotan googlaamaan "steven greer" ja "disclosure project" tai sitten mulkaisemaan vaikkapa noita NASAn videoita: http://www.youtube.com/watch?v=1dhoW0mi9oc
http://www.youtube.com/watch?v=QRzOF-eAw7I&feature=related

Kerrassaan hupaisia ovat ihmisten selitykset noille ilmiöille. Ehdotetaan satelliitteja, meteoriitteja jne... Uskottavampi selitys olisi Joulupukki rekineen, koska monet noista kohteista tekevät sellaisia temppuja, joita saamme lukea vain saduista.

VieraX

2:19 Pentti Koski (kirjautumaton): "Olen laittanut merkille, että arviolta 95 % ihmisistä suhtautuu sanaan "UFO" opetetulla tavalla (kuin Pavlovin koirat), eikä heillä ole tästä ehdollistumasta mitään aavistusta."

Olen samaa mieltä.

Tämä on tieteellisen tarkasti toteutetun aivopesu- ja propagandakampanjan tulos. Aivan kuten Project Bluebook suunnitelmakseen kirjasi.

Median hiljainen kuoro Disclosure Projectista oli kuvaavaa, silloin kun kyseinen projekti julkaisi tietonsa pressitilaisuudessa NPC:lla Washingtonissa.

EdisPearl

Tätä ei ole tieteellisesti todistettu, joten mielipiteen muodostaminen jää ihan itselle, oman aivokapasiteetin varaan.

Se, mitä itse ajattelen, on se, että miksi ei jossain muuallakin tuolla avaruuden jatkuvissa syövereissä voisi jossain olla ihan samanlaista elämää kuin täälläkin?

Itse asiassa, uskon aika voimakkaasti, että sitä on. Avaruus on ihmiselle aivan mahdoton ulottuvuus ymmärrettäväksi, joten siellähän voi olla ihan mitä vain. Rajana on äärettömyys. Ja kuka meistä uskaltaa sanoa, etteikö siellä olisi vaikka mitä?

-EP-

Ariv

Itse olen nähnyt kaksi kertaa aluksia,en koskaan henkilökuntaa,jos semmoista olikaan.Ne vaan lensi vastoin meidän tuntemia luonnonlakeja.Ei se säikäyttänyt minua pöksyistäni,niikuin tuntuu olevan useimpien asenne.Ei ole mitään pelättävää.Jos olisivat halunneet tuhota meidät,se olisi voitu toteuttaa jo kauan sitten.Suhtaudun mielenkiinnolla semmoiseen,jota ei normaalisti näe,en älyttömällä pelolla.Toistaiseksi näkemistäni uskomattomin airshow.Mitä pahaa?Ainakin oli minulle ilmainen.

casio13

Nämä kuvat on kuvattu pääsiäisenä 2004 Puruvedellä. Valoja näkyi taivaalla parin tunnin ajan. Välillä valopallot yhdistyivät ja sitten taas erkanivat pienemmiksi palloiksi. Valot liikkuivat hämmentävän nopeasti paikkaa vaihtaen ja sykkien. Ehdotuksia, mitä nämä voisivat olla?

http://casio13.diinoweb.com/files/My%20Photo%20Album/?gallery

Keskustelua on käyty täällä: http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&confere...

Ahah

Avaruusolioiden ulkonäkö vakiintui todistajakertomuksissa nykyiseksi isosilmäiseksi ja -päiseksi vasta Roswellin tapauksen jälkeen. Se tuli tunnetuksi ympäri maailmaa ja inspiroi ihmisten mielikuvitusta.

Ihmiset ovat eri kulttuureissa kautta aikojen nähneet ja kokeneet kaikenlaista. Monet vanhan polven suomalaiset vannovat nähneensä menninkäisiä, mutta tälläiset kokemukset ovat tieteisuskon aikakaudella katoamassa. Nykyään suomalaiset kertovat amerikkalaisten tapaan joutuneensa ufojen kaappaamiksi.

Daily Mail, Fox News, ja näköjään niiden perässä Uusi Suomi. Hohhoijaa.

Fixodus

Ihmisen uteliaisuus on ääretön, ja eräille valtioille, bisneksille ja ryhmille tällaiset yksilöt ovat vaarallinen uhka. Ja JOKAINEN tällainen yksilö, joka saadaan suunnattua pois tutkimasta ihmisoikeusrikkomuksia, valtionpetoksia tai talousrikoksia, on voitto aikaisemmin mainituille ryhmille.

JOS meitä tarkkailee joku älykäs muukalaisrotu, on aivan turha kuvitella, että olisimme heidän näkemyksien mukaan millään tavoin tasa-arvoinen heidän kanssaan. Jos he ovat matkanneet läpi ajan ja avaruuden satojen valovuosien päästä meidän luoksemme, oletusarvoisesti he olisivat teknologisesti niin paljon meitä edellä, että meillä ei olisi paljon aseita edes neuvotella heidän kanssaan.

JOS keskuudessamme on älykäs muukalaisrotu, ja osakseen jopa kontrolloivat ihmisten yhteiskuntaa, voimme vain onnitella heitä onnistuneesta invaasiosta: "Well done you bug-eyed bastards", ja yrittää elää heidän ehtojen mukaan.

Otetaan huomioon kuinka vanha ja suuri maailmankaikkeus on, on hyvin todennäköistä, että jossakin on maan kaltaisia planeettoja. Jos yksi niistä planeetoista olisi muodostunut vaikkapa 1000-5000 vuotta aikaisemmin kuin omamme, antaisi se hirmuisen teknologisen etumatkan kyseisen planeetan asukeille. Kysymys kuuluu, miksi ihmeessä he tulisivat tänne?

Toinen mahdollisuus on, että Maa koko komeudessaan ja sen asukit olisivat heidän luomaansa, eivätkä he koskaan tulleet keskuuteemme, vaan ovat aina olleet osa yhteiskuntaamme. Mietiskelin jo teini-iässä, että kristillinen Luoja (Jumala) olisi muukalainen, olento joka opittuaan Elämän saloja pystyi luomaan haluamansa kaltaisia olentoja ja asioita. Kokeeksi? Viihteeksi? Ratkaisemaan jonkin suuren tehtävän? Pelkästä luomisen ilosta?

Tähän päivään mennessä en ole löytänyt yhtäkään vakuuttavaa todistetta siitä, että ihmisten lisäksi tämän planeetan päällä tai sen reunamilla olisi muukalaisia. Olen etsinyt kovasti. Useimmiten nämä "todisteet" muukalaisista vaikuttavat vain yrityksiltä suunnata ihmisten huomiota pois todellisista tämän maailman rikoksista ja epäkohdista.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen, olen tullut siihen tulokseen, että etsintöjä avaruuden elämästä ei koskaan tulisi väheksyä, mutta päätin myöskin, että tulen keskittymään tähän päivään ja tähän planeettaan, ja konkreettisesti havaittaviin ja tutkittaviin ilmiöihin, kuten energiasodat, korruptio, globalisaatio ja maailmantalous. =D Pikaisella pokeri odds kalkulaatorilla (omalla pikku päälläni) laskettuna, olisi melkoinen Bad Beat jos täällä olisi tai lähiaikoina tänne tupsahtaisi muukalaisia.

JOS joku teistä on vakuuttunut, että ilmatilassamme tai jopa keskuudessamme on muukalaisia, jatkakaa ihmeessä todisteiden postausta, sillä prioriteettini muuttuvat hetkessä jos vakuuttavia todisteita ilmestyy.

Ja nämä lukijoiden omakohtaiset kokemukset ja havainnot on todella mielenkiintoisia. En uskalla sanoa "lisää näitä!", koska sitten alkaa satusedät ja -tädit kertoa kaikkea mitä sylki ja sattuma suuhun tuo. =)

krista

Olen lukenut että Ufot ts. lentävätlautaset perustuisivat NIKOLA TESLAN keksintöihin, jotka hän kehitti jo 1900-luvun alkupuolella.
Ja sittemmin globaalin eliitin salaamaa teknologiaa.

Eli lentävätlautaset olisivat IHMISTEN keksimiä ja rakentamia!!!

WWII aikana, amerikkalaisten pommittajien reportoimat ns. Foo Fighter havainnot olisivat olleet TESLA:n keksintöihin perustuvia, Nazi-saksan rakentamia koneita.

Teknologia perustuu elektro-magnetismiin ja ionien manipulointiin niin kutsutussa eetteri-verkossa, jossa kehomme atomitkin "väreilevät".
Rautaa(magneetit) kuparia ja alumiinia. pieni sähkömoottori ja Tesla-keloja.

Kyseiset William Lyne:n kirjoittamat kirjat löytyy mm. amazon. com:sta tai ne saa lukea ilmaiseksi mm. täällä:

http://www.scribd.com/search?query=William+Lyne+

HS.fi sensuroi (ei ikinä julkaistu heidän www-sivuillaan !!!) samanlaisen kommenttini ko. artikkeliin ja ovat sensuroineet muitakin ihan asiallisia poliittisia kommentteja...mitenköhän täällä?!
...että se siitä suomalaisesta sananvapaudesta.

Vieras

Tesla-kommenttisi on erittäin fiksu!

Samoin se mitä sanot sensuurista.

Tesla *todellakin* on nimenomaan eliitin sensuroima ja HS puolestaan on nimenomaan eliitin intressin äänitorvi, jota mm. Bilderberg-kokous kiittää siitä, että toimivat eliitin etujen mukaan (tarkoittaa käytännössä sitä, että konspiroivat kansan etua vastaan).

Encyclopedia Britannicakin 1911 lähtien kertoo Teslasta pari hätäistä kappaletta. Miehestä, joka on mittaamattoman suuri nero ja fyysikko, jonka radiokeksintö konspiroitiin merkityksettömälle italiaanolle vain, jottei tarvitsisi antaa Teslalle Nobelia ja päästää hänet näin maailman mielenkiinnon kohteeksi. Vasta Teslan kuoltua tuo vääryys oikaistiin virallisesti.

Ja tuo radiokeksinnön konspirointi oli kuitenkin pientä sen rinnalla, miten langaton sähkönsiirto ja vapaa, ilmaiinen energia pelattiin pois ihmisten saatavilta - rahoittajien, eli SuperEliitin toimesta.

Vieras

Nyt kun ajattelee niitä monia galakseja ja aurinkoja ja koko universumia voi vain miettiä että olisi tosi ihmeellistä jos olisimme täällä yksin. Miettikää nyt ihmiset, on aivan älytöntä että olisimme ainoa siviilisaatio koko universumissa, ja jos joku väittää että muualla ei ole elämää kuin täällä, sanon että omasta aurinko kunnasta kuulemma löytyy elämää. 1) Jupiterin kuusta nimeltä Europe on löydette 3km paksun jään alta järvi. 2) Myös toiselta Jupiterin kuulta voitaisiin löytää elämää (nimeä en muista), koska siellä on niin paljon tulivuoria, ja koska Jupiter on niin kaukana auringosta niin ne tulivuoret lämmittäisivät sitä planeettaa. 3) Myös Marsissa on joskus ollu vettä ja alkeellista elämää, ja saattaa olla vieläkin, sen todistaa Maasta löytynyt meteoriitti joka on lentänyt marsista (ehkä), koska sinne syöksyi toinen isompi joka räjäytti sen maaperää ilmaan.
Nämä todisteet ovat aika heikkoja mutta alkakaa miettiä universumia ja sen aurinkoja ja planeettoja. Pikkiriikkinen mahdollisuus että olisimme yksin, mistä sitä tietää, ehkä olemme niitä ''viisaimpia'' olioita koko universumissa, ja miettikää kuinka paljon universumissa on mustia aukkoja, jos jokin haluaisi tulla tänne sen pitäisi ohittaa ne tarpeeksi kaukaa, koska musta aukko imee sisäänsä jopa valon. Miettikää!

Arvi

Avaruusolio... ihminen ja koko planeetan eläimistö on avaruusolioita kaikki tyynni. Termistö näissä asiayhteyksissä on omiaan luomaan kuvaa jostain tuonpuoleisesta.
Olisi eduksi ensinnäkin ajatella lajien moninaisuutta maapallolla ja sitten laajentaa kuvitelmaa ulkopuolelle, hyväksyä ajatus että olemme vain kömpelöitä jalallisia kiviplaneetalla. Kovin on vähäinen tila verraten vaikka pienen pienen pieneen "slaissiin" omasta galaksistamme.. emmekä vielä tunne edes omaa tellustamme täysin.

Avaruusolio hu-huu :P

Avaruuden asukas

Käsityksemme avaruudesta ja kaikesta olevaisesta on varsin rajoittunut.(vielä)Tulee aika jolloin yliluonnollinen on luonnollista.Järkemme ja tietomme eivät vaan vielä siihen riitä.Olemme omaan napaan tuijottajia.Tieto lisääntyy koko ajan huimaa vauhtia.Yritetään pysyä mukana!

M4XDmG

Tänne on kirjoitettu todella hyviä kommentteja, mutta suurin osa on täysin yhdentekeviä vailla kunnollisia perusteita tai pohjatietoa asiasta. Vahvimpana jää vaikutelma juurikin Pavlovin koirista joista joku aikaisemmin mainitsi.

Ensinnäkin on todella typerää olettaa että olisimme yksin maailmankaikkeudessa.

Ja jos jossain on elämää todennäköisesti useitakin sivilisaatioita, jokin elämänmuoto hyvin todennäköisesti ainakin jossain maapallon historian vaiheessa on täälläkin käynyt. Jo nyt astronomit pystyvät haarukoimaan epäsuorasti tähtien spektreistä mahdollisia ehdokkaita elämää ylläpitäviksi aurinkokunniksi, joten meitä kehittyneempi elämänmuoto taatusti käyttäisi jotain vastaavia ja paljon kehittyneempiä metodeja valita matkakohteensa.

Ja se "totuus", että mikään ei voi matkustaa valoa nopeammin eikä tällöin tähtien välinen matkustaminen ole mahdollista, on mielestäni vain eräs osoitus ihmisen ylimielisyydestä luontoa ja maailmankaikkeutta kohtaan. On niin paljon mitä viisaimmatkaan tiedemiehet eivät vielä tiedä.

Uskon vakaasti että meillä on vierailtu ainakin jossain vaiheessa, ehkä jopa ihmiskunnan historian aikana, siitä tulkinnanvaraisina todisteina perimätieto (eli taivaasta saapuvat jumalolennot yms.), ehkäpä jopa nykyaikana.
Minut sai todellakin ymmälleen tämä UFO Disclosure Project, katsokaa ihmeessä. Voipi kyllä olla suuren luokan huijaus...

http://video.google.com/videoplay?docid= 8316692185126189734
Melkoista X-files kamaa tämä.

En siis todellakaan niele purematta kaikkea mitä media pukkaa ja netistä löytyy, mutta en toisaalta vastusta jääräpäisesti vastaan jos todisteet puhuvat muuta.