Perjantai 18.1.2019

Yllätys BB-talossa: Mukana demariehdokas!

Jaa artikkeli:
Luotu: 
27.8.2008 11:28
  • Kuva: Sub
    Kuva
    Risto Kuoppala kisailee Big Brotherin lisäksi kuntavaaleissa.

Risto Kuoppala, 23, on tekemässä melkoista kuntavaalikampanjaa. Sdp:n listalta Tampereen kaupunginvaltuustoon pyrkivä Kuoppala pääsi kilpailemaan Sub-kanavalla eilen alkaneeseen suosittuun Big Brother –tosi-tv-ohjelmaan. Parhaassa tapauksessa Kuoppala saa pysyä talossa lokakuun lopussa pidettäviin kuntavaaleihin asti, ja tulla tutuksi sadoilletuhansille katsojille.

Kuoppala ei saa kuitenkaan suoranaisesti mainostaa itseään.

-Jos hän mainostaa itseään suoraan yleisölle, on kyse kommunikoinnista ulkomaailman kanssa, mikä on ohjelman säännöissä jyrkästi kielletty, ohjelman tuottaja Mikko Räisänen kertoo Uudelle Suomelle.

Muiden asukkaiden kanssa Kuoppala voi Räisäsen mukaan jutella vapaasti ehdokkuudestaan.

-Ketään ei voida kieltää kertomasta omasta henkilöhistoriastaan, eli kyllä hän voi puhua myös vaaliehdokkuudestaan.

Vaaliehdokkaan ottaminen kilpailijaksi mietitytti tuotantoyhtiötä, mutta kanava ei nähnyt asialle estettä, Kuoppala pääsi ohjelmaan.

-Meillä on ollut sellainen linja, että ohjelmien juontajat eivät voi olla vaaliehdokkaita, mutta ohjelmien vieraat ja osallistujat voivat, Subin kanavajohtaja Maaretta Tukiainen selittää.

Demareille ja Kuoppalalle Big Brother on loistava mainoskanava. Viime vuonna Big Brother –lähetyksillä oli keskimäärin 415 000 katsojaa ja Big Brother Extralla noin 111 000 katsojaa.

Kuoppala on ollut poliittisessa toiminnassa jo ennen syksyn kuntavaaleja. Hän on ollut vaalisivujensa mukaan SAK:n ay -toiminnassa mukana vuodesta 2000 vuoteen 2002, ja siitä eteenpäin demarinuorten riveissä.

Kuoppala oli ehdolla myös edellisissä vuoden 2004 kuntavaaleissa, mutta ei päässyt 24 äänellään läpi Tampereen kaupunginvaltuustoon.

Kuoppala on vaalipiirissään varmasti tunnetumpi kuin neljä vuotta sitten. Mies voitti Mister Tampere –tittelin vuonna 2007.

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Anneli Tempakka

Uusi Suomi voisi myös uutisoida kokoomuslaisesta Einarista, joka yritti käyttää BB:a ponnahduslautanaan.
Muutenkin aika helkkarin huvittavaa nähdä ruiskukkia itkemässä tällaisesta, ottaen huomioon mitä "kykyjä" teidänkin riveissä on saatu nähdä viime vuosina.

Alexander

Menneisyyden haamu Anneli Tempakka nousi haudastaan.

Tuli ihan kylmät väreet kun mieleen tuli Ylen 70 -luvun neuvostoliittopropaganda.

Pois vanhat haamut täältä. Hus DDR:ään. Siellä on ihmisen hyvä olla.

Kari Tiittanen

Minä vanhana iältäni ja nyös näkemyksiltäni,jos demaria olisi äänestettävä ja vielä miehen puolta niin äänestäisin vaikka tyhjää ennenkuin antaisin ääneni miehelle jolla on heiluvat korvarenkaat kummassakin korvassa ja vielä varsin naisellisen näköiset sellaiset,yksi nappi toisessa korvassa,näyttää vielä mieheltä mutta oikein heiluvat korvarenkaat kummassakin korvassa eivät näytä miehisiltä!

TimoT

Aamulla ehdin jo tyytyväisenä kuvitella, että Usari olisi BB-vapaa vyöhyke, mutta sama tauti näyttää levinneen tännekin. Ikävä homma, että tätä läntisen kulttuurin dekadenssin pahinta ilmentymää ei tunnu pääsevän pakoon minnekkään. Kaikki mediat Iltapäivälehdistä (no tämä ei yllätä) radioon ja tärkeimpiä uutislehtiä (Hesari) myöten ovat täynnä tätä saastaa. Aivan kuin maailmassa ei olisi oikeita uutisia.

Ymmärrän kyllä jos jotkut pitävät tästä yhdentekevästä saippuasta, mutta tarvitseeko sitä tuputtaa joka päivä ja joka paikkaan?

Kansankokonaisuus

Kun ihmiset katsovat BB:n tasoista roskaa niin melkein toivoisi että tulisi sota. Lainaan Solzenitsyniä:

"A fact which cannot be disputed is the weakening of human personality in the West while in the East it has become firmer and stronger.

Six decades for our people and three decades for the people of Eastern Europe; during that time we have been through a spiritual training far in advance of Western experience. The complex and deadly crush of life has produced stronger, deeper, and more interesting personalities than those generated by standardized Western well-being. Therefore, if our society were to be transformed into yours, it would mean an improvement in certain aspects, but also a change for the worse on some particularly significant points."

Kun ihmiset pyörivät oman napansa ympärillä kiinnostumatta mistään suuremmasta kuin työn tekemisestä, kuluttamisesta, omasta fyysisestä olomuodostaan, typeristä harrastuksistaan jne., heille tulee sitten täytenä yllätyksenä että ulkomaailma (Venäjä) voi heihin vaikuttaa.

Olihan heille 70-lukulaisten taholta luvattu että mikään - kaikkein vähiten Venäjä - voisi heidän elämäänsä haitata. Henkisen masturbaation piti voida jatkua ilman että historian hirviöt sitä estävät.

Alokas

Tänään ensimmäistä kertaa US:n sivuilla. Aloin jo päivän mittaan vakuuttua siitä, että tämä on hyvä uutissaitti, mutta nyt tuollainen pääuutinen. Eipä siis enää juuri kiinnosta. Kiits.

Miihkali

Nyt se on siis alkanut - nimittäin wannabe-julkkisten tunku politiikkaan. Vielä nähdään varmaan piakkoin sekin päivä, jolloin ihmiset äänestävät jotakuta vain sen vuoksi, että hänet on nähty BB-ohjelmassa.

Ja nämäkö päättävät tulevaisuudessa asioistamme? Luoja meitä auttakoon!

23-vuotias

Tämä BB-roska pitäisi saada kokonaan loppumaan. Ensimmäinen toive olisi, ettei siitä tarvitsisi kuulla ja lukea ihan joka paikassa. Hesari ja Aamulehti on ainakin jo menetetty. Nytkö Uusi Suomikin?

Olen lisäksi aika huolissani siitä, että tällainen roska on sekä mediassa että koulujen pihoilla puheenaihe numero yksi.

"Ensimmäiset orgiat BB-talossa!" -Ilta-Sanomat

Ja sitten ihmetellään, miksi 12-vuotiaat harrastavat bileissä seksiä ja miksi Suomen nuoriso on ahdistunut ja masentunut. Tällä hetkellä ei suhtauduta tarpeeksi vakavasti siihen, miten media vaikuttaa maailmankuvaan. Vastuuta on ihan turha sysätä pelkästään vanhemmille, koska tällä hetkellä he eivät sitä vastuuta osaa tai viitsi ottaa.

Peukalosaari

Uskon, että meitä, jotka eivät halua kuulla tai nähdä tai lukea mitään kyseisestä ohjelmasta, on valtava määrä. Tässähän Uusi Suomi tietysti haluaa profiloitua, EIKÄ MEIDÄN TARVITSE lukeakaan moisesta paskasta!

Vieras

Mainoshan tämä uutinen on. Varmaan saadaan muutama kykypuolueen vähän pienempi kyky iltaisin katsomaan sitä, miten huonosti se demari taas pärjää.
En tiedä, onko TV-kanava maksanut toimittajalle vai onko hän tehnyt jutun yksinkertaisuuttaan.

Keho.

Koskahan tämä menee niin pitkälle, että tehdään todellinen BB, "Trumanshow" hullua maailmaa on joskus mielenkiintoista seurata, pitää vain vältellä itse joutumasta sen pyörteisiin.

Jo nykyisin tuntuu, että joillakin on toden ja "salkkareiden" erottaminen vaikeaa, jopa mahdotonta.