Torstai 22.3.2018

Naisen ”kummituskäsi” selittää yliluonnolliset kokemukset?

Jaa artikkeli:
Luotu: 
8.4.2009 13:06
  • Kuva: Creative Commons / leochi
    Kuva

Sairauskohtauksen jälkeen ”kummitusraajan” saanut nainen on ainutlaatuinen tapaus, sillä hänen tarinansa voi antaa selityksen ruumiista irtautumiskokemuksille, kertoo brittilehti Metro.

64-vuotias nainen pystyy käyttämään näkymätöntä kolmatta kättään ”kuin mitä tahansa muutakin raajaa”. Genevessä tehdyissä sairaalakokeissa on todettu, että naisen aivot ikään kuin liikuttavat kättä, ja nainen myös pystyy tuntemaan kummituskätensä kosketuksen. Kaiken huipuksi hän jopa näkee kummituskätensä ja pystyy raapimaan itseään sillä.

Tutkijoiden mukaan kyseessä on ainoa tunnettu tapaus, jossa potilas pystyy näkemään, tuntemaan ja liikuttamaan ”kummitusraajaa”.

Sairaskohtauksen yhteydessä nainen menetti vasemman kätensä toiminnan, mutta kehitti sen tilalle kolmannen, näkymättömän käden.

Jaa artikkeli:

Kommentit

semi

Mitkä tutkijat.? Uutinen kuin uutinen voidaan perustella tutkijoilla, tutkinpa hiukan hallitustamme. Jep paskalta näyttää ainakin ulospäin, nyt sitten vain otsikko. Tutkija toteaa hallituksen olevan kriisissä. Luotettavaa kun sen osaa.