Keskiviikko 16.1.2019

Mikkosten maailma katoaa ruudusta

Jaa artikkeli:
Luotu: 
16.4.2009 07:08
Päivitetty: 
16.4.2009 08:28
  • Kuva: Nelonen
    Kuva
    Mikkosten perhe poseeraa Mikkosten maailma -ohjelman promokuvassa.

Nina ja Timo T. A. Mikkosen perheestä kertovat tosi-tv-ohjelma Mikkosten maailma lopetetaan, kertoo Ilta-Sanomat. Lehden mukaan sarjan katsojaluvut romahtivat ensimmäisen jakson jälkeen.

Katsojaluvut putosivat kolmannessa jaksossa alle puoleen ensimmäisen jakson runsaasta 300 000:sta. Mielipiteitä jakaneen sarjan viimeinen jakso nähdään Nelosella toukokuun puolivälissä.

– Kyllä se loppuu siihen. Eikä uutta katsojaäänestystä järjestetä, johtaja Kristiina Werner-Autio Neloselta kertoo lehdessä.

Werner-Aution mukaan ohjelmasta ei ollut tarkoitus tehdä pitkäkestoista, vaan tarjota kiinnostava kurkistus Mikkosten elämään. Katsojaluvut eivät hänen mukaansa ole syy ohjelman lopettamiseen. Hän myöntää kuitenkin, että katsojia toivottiin enemmän.

Mikkoset eivät asiaa kommentoineet.

Mikkosten maailma -ohjelmasta nousi kohu, kun katsojat saivat ensimmäisen jakson jälkeen äänestää sarjan jatkosta. Nelosta epäiltiin äänten manipuloinnista, kun puoltavia ääniä tuli enemmän, vaikka muissa kyselyissä sarja sai yleisöltä tyrmäyksen.

Tv-ohjelmasta tehtiin jopa tutkintapyyntö poliisille, joka katsoi, ettei manipulointia ollut.

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

HjX

Jos et tykkää älä katso. Aivan turhaa kohuta yhdestä ohjelmasta netissä, eikö ajalle ole parempaa käyttöä? Onko siitä sitten jotain haittaa, jos se tulee TV:stä jos vaikka joku haluaakin katsoa? Tuleehan telkkarista paljonkin sellaista ohjelmaa mitä ei kaikki katso, vai voiko joku kehua katsovansa TV:tä 24/7?

En ole itsekään katsonut Mikkosten maailmaa yhtäkään jaksoa, mutta kohu-uutisilta en ole voinut välttyä. Eikä minua haittaa vaikka he sitä lähettävätkin.

Kuunnellakin voisi

Hyvä, että loppuu. Sitähän mieltä yleisökin - sanokaa, mitä sanotte - jo surkuhupaisassa "katsojaäänestyksessäkin" oli.

Itse en sarjaa ole sekunnin vertaa katsonut. Näin siksi, että olin aiemmin näynyt tv-ohjelman, jossa Nina Mikkonen itseriittoisuudesta halkeamaisillaan kertoi mitä kuuluu ja kuka käskee.

Ihminen, joka mesoaa aggresiivisesti ja lakkaamatta puhuu muiden päälle sekä jyrää muiden esittämät ajatukset ja näkökulmat ontoilla, kotikutoisilla ja pelottavan yksitotisilla mielipiteillään, ei herätä vähäisintäkään kiinnostusta, luottamusta saatika - kunnioitusta.

Yksikään päsmäri, joka ei hallitse alkeellisimpiakaan keskustelun ja - kuuntelemisen - taitoja, karkottaa eikä häntä halua sen enempää nähdä kuin kuunnellakaan.

Rampa

Nyt, suuren yleisön idioottimaisuuden käydessä taas esiin, joudumme luopumaan maamme parhaista totuuden puhujista. Ja he myös jaksavat keskustella lastensa kanssa päivän polttavista aiheista, kuten kristillisestä kuolemasta ja helvetistä. On ihan oikein opettaa jo pienestä pitäen, ettei kuoleman jälkeen todellakaan ole mitään.

Lastenkasvatus -periaatteissa heillä on meille muille paljon näytettävää, mielestäni ken vitsaa säästää, se lastaan vihaa. Ja totuuden puhuminen lapsille kaikesta heti alusta alkaen, sitä arvostan.

Palatakseni heidän konservatiiviseen näkemykseensä kristinuskosta ja maailman yleisestä järjestyksestä. Todellakin, pääsiäisessä pitää löytyä verta. Ja mikä parempaa kuin sen hepun veri, jonka yrityksenä oli aikoinaan kertoa: "hei, Eikö olis mahtavaa jos meillä kaikilla synkkais ja olis mukavaa yhdessä?"

Yhteenvedoksi vielä, että todellista sontaa suoltavat isoveli- jne.. formaatit kyllä lyövät vielä pahemmin vyön alle kuin ko. ohjelma. Mutta on helvetin hienoa tietää että enää ei tule tulevaisuudessa tilannetta jossa näen kyseisen perheen sohvallaan istumassa ja esittämässä äärikonservatiivisia näkemyksiään, joita ei yksinkertaisuudessaan pysty edes huumorilla kuuntelemaan.

Kaikelle on aikansa, paikkansa ja tapansa. Kuitenkaan ei ole lakia, mikä määrittäisi jonkin kolmesta sijaitsevan "meidän" universumissamme.

EdisPearl

Jos kuulut siihen "suureen yleisöön" niin onnea vaan. Vai että joudutte luopumaan Mikkosista....voi voi, miten aikaisemmin tulimmekaan toimeen, kun ei ollut Mikkosia huutamassa juttujaan joka tuutista?

"Päivän polttavat aiheet, kristillinen kuolema ja helvetti. On oikein opettaa lapsille jo pienestä pitäen, ettei kuoleman jälkeen ole todellakaan mitään."

Mistä sinä Rampa sen tiedät, ettei kuoleman jälkeen ole mitään? Kukaan ei ole palannut sitä kertomaan, joten asia selvinnee meille kullekin aikanaan.

Ja tuo vitsan säästöhomma ällöttää minua todella paljon. Sitä jaksetaan jauhaa vuosi kymmenet, mutta se mitä sillä saadaan aikaan, on erittäin huono tulos. Sukupolvia kiertävä erittäin huono ja typerä asia, jolla ei todellakaan saada mitään hyvää aikaiseksi.

Lisäksi kyseessä on pahoinpitely, joka on lailla kielletty. Ja lakia tulee noudattaa, sillä muuten kohtelee lastaan väärin ja tekee rikoksen.

En oikein tiedä, oletko Rampa tosissasi vai huumorimielellä liikkeellä? Juttusi alkuosa vaikutti ihan tosissaan kirjoitetuksi, mutta loppuosa taas vaikutti huumorilta...??

Kumpaa siis tuossa edustat?

-EP-

EdisPearl

Mikkoset olivat todella ylimielisiä ja suorastaan ilkeitä kaikissa mielipiteissään kanssaihmisiä kohtaan. Ei mitään tunneälyä eikä oikeaa, lämmintä empatiaa oikeastaan mihinkään suuntaan.

Ei takuulla tee pojille hyvää kuulla vanhempiensa vatvovan koko ajan kaikkea negatiivista joka asiassa.

Pojista huomaa ihan selvästi tämän jo. Heillä ei ole hyvä olla, vaikka joku muuta luulisi. Heillä on valtavat ja painavat "suorittamissäkit" nyt jo tuon ikäisinä molemmilla selässään kannettavanaan.

Vanhemmat eivät ilmiselvästi tajua tilanne, vaan kaiketi luulevat, että heidän pojillaan se kaikkein paras ympäristö on ollut kasvaa.....

Tämä asia on ollut hyvin ikävää todeta. Kyse on sentään yksityisistä pienistä lapsista, joista on tehty "vanhempien viihdytysautomaatteja", jotka suorittavat milloin mitäkin, käskytys tulee suoraan vanhemmilta.

-EP-