Sunnuntai 21.4.2019

Kaupunki nimeltä Wank neuvoo Fuckingia

Luotu: 
5.8.2009 16:44
  • Kuva: Creative Commons / mdid
    Kuva

Saksalaisnaapurit tarjoavat auttavaa kättä itävaltalaisen Fuckingin kaupungin asukkaille, kertoo metro.uk. Fuckingin asukkaat ovat lopen kyllästyneet englantia puhuviin turisteihin, jotka naureskelevat heidän kylänsä nimelle (ja epäilemättä myös nimestä kirjoittaviin brittitoimittajiin).

Saksalaisen Wankin kaupungin asukkaat kehottavat heitä nyt hyödyntämään nimeä.

Wankissa hotellia pyörittävä Jürgen Stoll neuvoo Fuckingin asukkaita rahastamaan nimensä.

- Minulla on hotellissani niin paljon vieraita, että meillä on yhdessä suuressa huoneessa lattia täynnä patjoja, joilla ihmiset voivat nukkua. Muuten kaikki eivät mahtuisi. Jos nimi tuo turisteja, miksi ihmeessä ei hyödyntäisi sitä?

Kesäisin turistit voivat kiivetä 1 780 metriä Wankin vuorelle tai huristaa sinne neljänistuttavassa Wank-hiihtohississä. Talvisin on mahdollisuus lasketteluun.

Paikallinen matkailupäällikkö sanoo kylän tajunneen, että vaikka nimi ei tarkoita mitään saksan kielellä, se oli kultakaivos englanninkielisten matkailijoiden houkuttelemisessa.

Kaupungissa myydään sen nimellä varustettuja postikortteja, mutta monet haluavat ikuistaa itsensä seisomassa kylän nimikyltin vieressä.

Fuckingiin aiotaan asentaa videokamerat, jotta nimikylttipelleilyt saataisiin aisoihin. Fuckingin pormestari valittaa: "Meidän mielestämme se ei ole hauskaa. Me haluamme vain olla rauhassa."

 

Jaa artikkeli:

Kommentit