Keskiviikko 16.1.2019

Madonnan yllätysystävä: Suomen rikkain mies

Jaa artikkeli:
Luotu: 
6.8.2009 07:33
Päivitetty: 
6.8.2009 07:35
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva

Madonna vieraili eilen lapsineen Suomen rikkaimman miehen, Chaim ”Poju” Zabludowiczin huvilalla Pernajan Sarvisalossa Porvoon lähellä. Asiasta kertovat molemmat iltapäivälehdet.

Suursijoittaja Zabludowicz tunnetaan rikkaimpana suomalaisena yli 3 miljardin euron omaisuudella. Hän asuu nykyisin Britanniassa.

Zabludowicz on arvokiinteistöjä ja kasinoita muun muassa Las Vegasissa omistavan Tamares Group -yhtiön johtaja. Hän omistaa myös noin viidesosan Tampereen Tapparan taustalla toimivasta Tamhockeystä.

Popin supertähti Madonna esiintyy tänä iltana Helsingin Jätkäsaaressa.

Madonnan ensiesiintyminen Suomessa on suurin Pohjoismaissa koskaan järjestetty maksullinen konsertti. Pääsylipun on ostanut 85 000 katsojaa. Lisäksi konserttialueen läheisyyteen odotetaan saapuvan noin 15 000 muuta tapahtumasta kiinnostunutta.

Madonnan Suomen-vierailu on osa hänen Sticky & Sweet -kiertuettaan. Turneesta on kehkeytynyt maailman tähän mennessä tuottoisin sooloartistin kiertue.

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Henry.I.Niskanen

Olisiko korkea aika tapio o nevan päivittää henkilökohtainen
datansa eli päänsä.Aina kateellisena ilkkumassa ja asenne ties mistä kekkoslovakiasta.
Minusta on hyvä kun meillä käydään ja meiltä löytyy myös menestyneitä ihmisiä kuten Madonnan isäntä.Kaikki kunnia
Suomelle, sekä vierailu että myöskin suomalaiselle isännälle

SIMO PERTTULA

Nyt yhteys Pojuun, ja rahoitus järjestynee.
Terveiseni myös Pojulle, jos hän katselee tätä. Terveiset tulevat minun lähipiirissäni olevalta henkilöltä, joka pelasti noin 5 vuotiaan pojan hukkumasta Sorsalammikkoon Tampereella Hotelli Tammerin kupeessa.
Se poika oli Poju!

tapio_o_neva

Renny Harlin ei enää edes kuvittele jonkin kuolleen venäläisen kenraaliluutnantin elämänkerran kertova elokuvaa, vaan on vaihtanut lännen puolelle.

Venäläinen Kulttuuripuisto Park Kultury tiedottaa, että Renny Harlin aloittaa syyskuussa 2009 uuden elokuvan teon Etelä-Ossetian sodasta 2008, ja sankarina lienee ylipäällikkö Mihail Saakashvili.

http://www.gazeta.ru/culture/2009/08/05/a_3232653.shtml

http://translate.google.com

Kannattaisi päivittäin lukea http://www.gazeta.ru niin tietäisi edes jotai Renny Harlininkin liikkeistä. Suomessa tiedotus on niin huonoa, että venäläiset ovat paljon valistuneempia kuin suomalaisen Ilta-Sanomien ja Iltehden tai Helsingin Sanomien lukijat ja Yleisradion kuulijat.
http://www.moskova.info/