Maanantai 18.2.2019

Brittilehti irvailee Räikkösen nimille

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.8.2009 09:33
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Kimi "Kimster" Räikkönen

Brittilehti Daily Mail listaa maailman kaikkien aikojen 40 parasta formulakuskia. Listasta on julkaistu nyt sijat 31-40, ja mukana on suomalaisväriä: Ferrari-kuski Kimi Räikkönen on sijalla 31.

"Upea kuljettaja, jolla on huonoja lempinimiä - valitse joko Jäämies tai Kimster", lehti kirjoittaa.

Tämän syvempää analyysia Räikkösestä ei tehdä.

Räikkönen jätti taakseen muun muassa Damon Hillin ja Jacques Villeneuven.

 

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Matti O Koskela

nuoleskella toimittajien sitä kuin olla itsenäinen omien polkujensa kulkija. Small talkin taitajat hyytyvät kun tosi paikka tulee. Säälipisteiden perään on helppo puun takaa ruikuttaa.

Olempa melkoisen varma, että Kimi on myös vielä rallinkin maailmanmestari, jos haluaa.

Brawn'in ja Tod'in lähtö sekoitti koko Ferrari pakan joka on edelleenkin sekaisin.
Ja sehän kun ei ole Kimin syy.

Koirat haukkuu, karavaani kulkee. Ja on ihan sama mitä kateelliset urputtaa.

Rimi Käikkönen

Kimi Räikkönen kyllä kävi morjestamassa tallitoveriaan heti onnettomuuden jälkeen, ja varmasti seuraa Massan tilaa aina kun ehtii. Ja ei sitä tarvitse hurskastelemaan ruveta.
Aina on näitä vihaajia ja kateellisia mussuttelijoita, kun ei mene hyvin, mutta sitten kun pärjää ja on vaikkapa F1-mestari, niin sitten ollaan toisen puolella hymyilemässä ja liitytään joukkoon iloiseen. Ei sillon paljoa näy niitä, jotka haukkuu ja Shumacher-faneilee.

Sukkis

Onneks noilla ei oo mitään sanottavaa parista muusta lempinimestä. Niin kuin vaikka Räkä (lyhenne on peräisin sanoista Roikkuu kuin räkä, mutta on niin pitkä, että on tyytyminen Räkä Räikköseen) tai sitten on tää ihan uus Jäätelömies.

Ja Kimihän on kova jätkä, mitä siihen enää lisäämään. Se on oikeestaan niin kova jätkä, että uskaltaa sanoo ihan suoraan, toisin kuin nää nuoleskelevat feikit (HAMILTON, HAMILTON). Kimi ajaa kovaa ja elää kovaa, mikäs sen mukavampaa, onneks on välillä jotain uutisoitavaa, ettei espanjalaismedia keksi lisää perättömiä huhuja.

Ja Ferrarilla ja Kimillä meni oikeen mukavasti, kunnes ne päästi Schumin taktiikkatiimiin. Se on ehkä hyvä kuski, mutta muuten se sotkee asiat.

Asia on nyt niin et Kimi on kingi, siitä en tingi ja turha mussuttaa.