Keskiviikko 19.12.2018

”Anna verta, saat olutta”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
13.1.2010 12:58
  • Kuva: Creative Commons / tskdesign
    Kuva

Washingtonissa Tacomassa paikallinen veripalvelu on keksinyt uuden tavan saada verenluovuttajia, kertoo brittilehti Metro. Veripalvelu tarjoaa jokaiselle verenluovuttajalle kiitokseksi tuopillisen olutta.

Veripalvelun mukaan kampanja on saanut niin suuren suosion, että sitä aiotaan laajenta.

Tuopposensa voi hakea kuponkia vastaan paikallisesta ravintolasta tai pubista. Tosin oluen saa terveyssyistä antaa verenluovuttajalle vasta neljä tuntia verenluovutuksen jälkeen.

 

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

ilotippa

Mielummin otan olueni silloin kun itse haluan, en silloin kun viranomainen katsoo minut juomakelpoiseksi.

Ja verta en tietenkään luovuta koska SPR tekee yksityisten suomalaisten ihmisten suomen yhteisresurssille luovuttamalla verellä härskiä bisnestä myymällä sitä ulkomaille.

Luovuttaja

Olen luovuttanut verta niin kauan kun se on ollut mahdollista. Ensimmäinen kerta oli melkein heti kun olin täyttänyt 18 v, viimeinen kerta lähestyy kun lähestyy 66 v syntymäpäivä. Kaikkiaan olen luovuttanut verta 1,5 kertaa oman painoni. Verenluovutus on joka kerta yhtä miellyttävä kokemus. SPR:n henkilökunta on ystävällistä, lisäksi saan pienen välipalan, kahvin tai mehua. Palkkion takia en sitä tee. Itse olen ollut muutamassa suuressa leikkauksessa ja saanut jonkun toisen verta. Sitä velkaa maksan takaisin.