Tiistai 26.9.2017

Seksiä harrastettiin, lapsia tuli – ”Ratkaisevaa”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
22.8.2011 11:13
Päivitetty: 
22.8.2011 11:16
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Rekonstruktio neandertalin ihmisistä.

Tuoreen teorian mukaan lisääntyminen neandertalilaisten kanssa mahdollisti nykyihmisen esi-isän ”maailmanvalloituksen”, kertovat brittilehdet. Ilman neandertalin ihmistä nykyihmisen esi-isä olisi jopa saattanut kuolla sukupuuttoon.

Stanfordin yliopiston professori Peter Parham väittää, että lisääntyminen neandertalin ihmisten kanssa antoi nykyihmiselle geeniyhdistelmän, jonka ansiosta nykyihmisten vastustuskyky parani hänen levittäytyessään maailmalle alkukodistaan Afrikasta.

Parhamin mukaan tämä ”valmis geenicocktail” nopeutti ihmisen lisääntymistä ja kasvatti lajin hallitsevuutta. Ilman geenisekoitusta ihmisen vastustuskyky olisi kehittynyt hitaammin evoluution kautta, Parham väittää.

Toissa vuonna selvisi, että neandertalin ihmiset ja nykyihmisten esi-isät harrastivat seksiä keskenään. Viime vuonna selvisi myös, että tästä kanssakäymisestä syntyi lapsia.

Jaa artikkeli:

Kommentit

köpös

ihan velipojalta eikä tarvitse edes peiliin katsoa..Ollaan sitten kaikki sukua keskenämme (onhan tämä tiedetty jo jonkin aikaa), mutta ongelmaksi muodostuu nykyuusideologien nousu, jossa hyväksytään vain valkoiset suomalaiset ja myönnytyksenä ahkerat syntyperäiset suomalaiset, joiden tosin on osattava nakkikioskilla todistaa olevansa myös suomalaisia huolimatta ihonväristään. Legendaahan se vain on, että itse Adolfilla oli tsekkiläisyyden kautta ns.väärää verta. Olemmehan tarkkoina ja valveutuneita tulevissa vaaleissa, ettei rotu-opit pääse jälleen valloilleen.

salakankee

"Yhdysvallat on monessa suhteessa maailman johtava valtio. Sitä leimaa kuitenkin eräs omituisuus. Tutkimus toisensa jälkeen osoittaa, että noin 45% amerikkalaisista uskoo Jumalan luoneen maailman ja elämän lähes nykyisen kaltaisena noin 10 000 vuotta sitten. Toiset 45% uskoo, että Jumala ohjasi evoluutiota ja vain 10% uskoo ateistiseen (materialistiseen, naturalistiseen) käsitykseen maapallon ja elämän historiasta."

Sellaista mitä ei ole Raamatussa - ei ole voinut olla olemassakaan! Kuten ei dinojakaan!